Κανένας εισαγγελέας δεν άκουσε τίποτα;

Στη θεωρία υπάρχει πλήρης ομοφωνία: Δικαιοσύνη, Πολιτεία, ΕΠΟ, Λίγκες, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι. ΟΛΟΙ. Είναι κατά της διαφθοράς, της χειραγώγησης αγώνων στο ποδόσφαιρο (και όχι μόνο). Είναι ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ, σε οτιδήποτε πληγώνει το λαοφιλές άθλημα. Και δώστου καμπάνιες ενάντια και δώστου ημερίδες ενημέρωσης και δώστου ένα ατέλειωτο μπλα, μπλα, μπλα.

Αλλά μόνο στη θεωρία!

Στην πράξη δεν κουνιέται φύλλο. Τόσες περιπτώσεις αγώνων έχουν παγιωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως «στημένοι», αλλά κανείς δεν τιμωρήθηκε. Ακόμα και όταν κάποιοι (μετρημένοι στα δάκτυλα ενός χεριού) αγώνες μπήκαν στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης.

Τα αντανακλαστικά όλων αυτών των… θεωρητικών, φαίνονται και τώρα, που ένας ιδιοκτήτης ΠΑΕ της Super League βγήκε και κατήγγειλε ότι ο αγώνας της ομάδας του ήταν στημένος υπέρ της αντίπαλης που καίγεται για βαθμούς!!!

Το είπε δημόσια σε μια, δύο, τρεις συνεντεύξεις του. Δεν του ξέφυγε κάτι το οποίο στη συνέχεια προσπάθησε να «μαζέψει».

Φωτογραφίζει τον «ύποπτο» λέγοντας: «Δεν έχω πει ποτέ σε κανέναν προπονητή για το ποιο θα βάλει ή όχι. Ποτέ όμως. Το ξεκαθαρίζω αυτό. Πρώτη φορά το έκανα μετά το τελευταίο σφύριγμα στο Λαμία-Πανιώνιος. Γιατί δεν είναι δυνατόν εμείς να δείχνουμε Κάτω Ραχούλα και οι άλλοι Μπαρτσελόνα. Με προβλημάτισε πολύ η αγωνιστική εικόνα. Για πρώτη φορά μετά το τέλος του παιχνιδιού συζήτησα με τους παίκτες για το τι συνέβη και είχαν αυτή την εικόνα στο ματς με τον Πανιώνιο. Μου μεταφέρθηκε λοιπόν από τους ποδοσφαιριστές πως το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και η ανάλυση που υπήρξε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια».

Δεν προσπάθησε να κουκουλώσει το θέμα, αλλά το αντίθετο. Ουσιαστικά θέτει όλη την ομάδα του στη διάθεση της δικαιοσύνης ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες: «Aν φταίει ο προπονητής να του πάρουνε το πτυχίο! Αν φταίει ποδοσφαιριστής να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Αν φταίει η διοίκηση και αποδειχτεί να τιμωρηθεί με ότι προβλέπει ο νόμος και εγώ αν αποδειχτεί ότι φταίω να πάω μέχρι και φυλακή», είπε χαρακτηριστικά.

Θα περίμενε κανείς αστραπιαίες αντιδράσεις. Να κινητοποιηθεί η Πολιτεία, μέσω του υφυπουργού Αθλητισμού. Να δράσει αμέσως η δικαιοσύνη! Να ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας. Να παρέμβουν τα Πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Τονίζουμε: Δεν είναι οι υποψίες που δημιουργήθηκαν σε όποιον παρακολούθησε τον αγώνα Λαμία – Πανιώνιος. Είναι η βεβαιότητα του ιδιοκτήτη της Λαμίας όπως περιγράφεται στις δηλώσεις του, ότι ο αγώνας στήθηκε (τόσο απροκάλυπτα) κάνοντας τη Λαμία να δείχνει Άνω Ραχούλα και τον Πανιώνιο… Μπαρτσελόνα!!!

Αλλά μέχρι τώρα δεν κουνιέται φύλο. Ίσως κανένας εισαγγελέας δεν είδε ή δεν άκουσε το παραμικρό…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ