Καρέλης: «Για αυτό… εκνευρίζω τον κόουτς»

Για τη μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού στα Γιάννινα αλλά και γιατί… εκνευρίζει κάποιες φορές τον Γιάννη Αναστασίου, μίλησε ο Νίκος Καρέλης μετά το 4-1 επί του ΠΑΣ όπου και σημείωσε χατ-τρικ. «Είναι σημαντική ημέρα για εμένα, αλλά είμαι χαρούμενος περισσότερο που βοήθησα τον Παναιτωλικό να πάρει τη νίκη. Θέλω βελτίωση αρκετή και κρατάω την αποτελεσματικότητα και τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό που έχουμε πάρει βαθμούς σε δύσκολες έδρες. Είναι ακόμη αρχή και πρέπει να μείνουμε ταπεινοί», σχολίασε αρχικά στη NOVA.

Οπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Μιχάλη Μπακάκη που ντεμπουτάρισε με τα «κυανοκίτρινα». «Ξέρουμε όλοι την αξία του. Μας δίνει ώθηση και εμπειρία. Ολα τα παιδιά δίνουν το 100%», ήταν τα λόγια του, ενώ δεν έκρυψε πως έψαχνε τον ρέφερι να πάρει την μπάλα ως ενθύμιο. «Θα προσπαθήσω να την πάρω», είπε χαριτολογώντας.

Οσο για την «ατάκα» του Γιάννη Αναστασίου τόνισε πως «με έχει βοηθήσει πολύ ο κόουτς. Με… πιέζει αρκετά και βγαίνει ο εκνευρισμός και από τους δύο (σ.σ. γέλια). Από ότι φαίνεται βοηθάει και μου δίνει ώθηση. Θα μπορούσα να είχα περισσότερα γκολ, έχω χάσει κάποιες καλές ευκαιρίες για αυτό το λέει».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ