Κατίνες σε… συνεδρίαση!!!

Μια (σχεδόν) live μετάδοση όσων γίνονται στη συνεδρίαση της Λίγκας, βοηθάει όλους μας να καταλάβουμε γιατί το ποδόσφαιρό μας είναι αυτό. Ανατρέξτε στους διαλόγους της χθεσινής τηλε-συνεδρίασης και θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει σωτηρία.

Θα περίμενε κανείς μπροστά σε τόσο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και το ποδόσφαιρο, η στάση των παραγόντων να είναι ανάλογη. Αντί αυτού παρακολουθήσαμε ξεκατίνιασμα παλιάς εποχής!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ή αν θέλετε Μαρινάκης και Γκαγκάτσης σε ρόλο κυρα-Κατίνας βγήκαν στην αυλή και μαλλιοτραβήχτηκαν! Για άλλη μια φορά. Για πολλοστή φορά!

Βαρεθήκαμε πια!!! Δεν αντέχει κανένας σοβαρός άνθρωπος να παρακολουθεί αυτές τις αηδίες των «μεγάλων». Εκείνων που έπρεπε να είναι οι πραγματικοί ηγέτες του ποδοσφαίρου και να ρίχνουν «σφαλιάρες» σε όποιον μικρό έδειχνε ανωριμότητα, ιδιαίτερα τώρα, σ’ αυτές τις συγκυρίες, που πρέπει να ληφθούν καθοριστικές αποφάσεις για την επιβίωση του ποδοσφαίρου μας. Για την επιβίωση των ίδιων των εταιριών τους…

Κι αν ήταν μια απλή κοκορομαχία, έλεγες δεν πάει στο διάολο… Θα τραβήξει μέρες και αυτή. Όπως κάθε προηγούμενη. Διαθέτοντας και οι δύο (κι όχι μόνο αυτές) ΠΑΕ γιγαντιαίο προπαγανδιστικό μηχανισμό, ουσιαστικά έδωσαν πάσα για να ακολουθήσει μεγάλο πάρτι.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι όλα αυτά δεν είναι μια μικρή ή μια κακή παρένθεση. Είναι ο κανόνας! Αυτό κυριαρχεί εδώ και χρόνια στην καθημερινότητά μας. Αυτό θα συνεχίσει να κυριαρχεί και να ενισχύεται.

Εκείνοι που έχουν την απόλυτη ευθύνη για τα αίσχη που γίνονται στο ποδόσφαιρο, θα διαγκωνίζονται για το ποιος είναι η αποτελεσματικότερη κατίνα…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ