Κληρώνει για κύπελλο

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι την επόμενη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου θα γίνει η κλήρωση της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία μπαίνουν εννέα ομάδες της Super League, μεταξύ των οποίων και ο Παναιτωλικός. Μαζί του Πανιώνιος, Λαμία, Παναθηναϊκός, ΑΕΛ, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη, ΟΦΗ και Βόλος, που αποτελούν το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα κληρωθούν μεταξύ τους.

Στο δεύτερο γκρουπ θα μπουν οι ομάδες που προκρίθηκαν από τις προηγούμενες φάσεις της διοργάνωσης. Γνωρίζουμε τις έντεκα, που είναι και πιθανοί αντίπαλοι του Παναιτωλικού: Παναχαϊκή, Βέροια, Εργοτέλης, Καβάλα, Ιάλυσος, ΠΑΣ Γιάννινα, Τρίκαλα, Καλαμάτα, Πλατανιάς, Απόλλων Λάρισας, Πανσερραϊκός.

Αύριο γίνεται ο αγώνας Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Πόντου, ενώ εκκρεμεί η αναμέτρηση Αιολικός – Νίκη Βόλου (θα γίνει στις 16/10), ο νικητής της οποίας θα παίξει με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στην 5η φάση οι αγώνες είναι διπλοί (εντός – εκτός). Οι πρώτοι θα γίνουν στο τέλος Οκτωβρίου (29-30-31) και οι επαναληπτικοί στις αρχές Δεκεμβρίου (3-4-5).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ