Κοίτα ποιος μιλάει…

Ο Άρης συμπληρώνει με το ζόρι 11αδα στους τελευταίους αγώνες του, παίκτες φεύγουν, άλλοι κάνουν προσφυγή και έχει μπλεξίματα με το παλιό του ΑΦΜ. Κι όμως, απέκτησε τον Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας ενδιάμεσο τον Ολυμπιακό για να μπορέσει να αποφύγει το ban της UEFA. Η μεταγραφή στοίχισε 2 εκ. ευρώ (!) που πλήρωσε ο Ολυμπιακός, όπως λένε τα δημοσιεύματα. Βέβαια ο Άρης υποστηρίζει ότι βγήκαν από τα δικά του ταμεία και ο Ολυμπιακός (ως τι άραγε;) απλά βοήθησε να ξεγελαστεί η UEFA. Έτσι απροκάλυπτα το λένε!

Η Λάρισα πούλησε τον τερματοφύλακα Κρίστινσον στον Ολυμπιακό, απ’ τον οποίο λέει θα πάρει τον Ντουρμισάι ή τον Μάνο. Ενδεχομένως κι άλλους δανεικούς για να καλύψει το… ισοζύγιο που είχε και εφέτος (Ουάρντα, Κάτσε, Μάρκοβιτς, Μασούρας) με παίκτες που πλήρωνε άλλη ομάδα.

Ο Νικολιάς αγοράστηκε από τους ερυθρόλευκους επίσης, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι θα παραμείνει στο λιμάνι. Οπότε κάποια ομάδα θα επωφεληθεί…

Ο Βόλος είχε φέτος μια ενδεκάδα δανεικών από τον ΠΑΟΚ και προφανώς θα θέλει να τους αυξήσει σε… 18αδα. Εντάξει, η Ξάνθη έχει λιγότερους (4-5), αλλά έχει και άλλα κονέ.

Άλλες λίγο, άλλες περισσότερο, την ίδια τακτική ακολουθούν εδώ και χρόνια και οι υπόλοιπες ομάδες. Και είμαστε ακόμα στο τέλος της (γεμάτης ιδιαιτερότητες) τρέχουσας σεζόν. Ούτε καν στην αρχή της νέας δεν φτάσαμε, όταν το παζάρι θα χοντρύνει.

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Γιατί υπάρχει και μια ομάδα που ποτέ δεν πήρε δανεικό από κανέναν. Η μόνη στη Super League. Αλλά υπάρχει και η προπαγάνδα (επειδή όποιος δεν είναι μαζί της, είναι εχθρός και πρέπει να πολεμηθεί) που προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει ότι αυτή η ομάδα, ο Παναιτωλικός, αν δεν έχει πωληθεί στον ΠΑΟΚ είναι τουλάχιστον παράρτημά του!!!

Κι εντάξει, η προπαγάνδα τη δουλειά της κάνει. Υπάρχει έστω και ένας νοήμων άνθρωπος που να μη βλέπει όλα όσα περιγράφονται παραπάνω, αλλά να πείθεται ότι στον Παναιτωλικό κάτι πάει στραβά;

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ