Κοντά σε Ελίας Περέιρα

Στην «ατζέντα» του Παναιτωλικού βρίσκεται ο Ελίας Περέιρα και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει τον «εκλεκτό» του για τη θέση του αριστερού μπακ.

Τα «καναρίνια» φαίνεται λοιπόν πως στρέφονται ξανά στην αγορά της Αργεντινής που την ξέρουν καλά και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 21χρονο οπισθοφύλακα της Σαν Λορέντζο. Αυτό μάλιστα αναφέρουν και στην πατρίδα του, καθώς η Σαν Λορέντζο ξεκίνησε προετοιμασία για την επόμενη σεζόν και τα εκεί ΜΜΕ ανέφεραν πως ο «Ελίας Περέιρα δεν θα συνεχίσει, καθώς τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στην Ελλάδα».

Πρόκειται για έναν παίκτη γέννημα θρέμμα της, ο οποίος το 2018 ανέβηκε στην πρώτη της ομάδα και έκτοτε μετρά 11 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της χώρας του. Ενδιάμεσα μάλιστα βρέθηκε και για ένα εξάμηνο στην Πορτογαλία για την Μπενφίκα Β’.

Διεθνής με την U20 της «μπλανκοσελέστε», το 2019 ήταν στην αποστολή της για το Κόπα Αμέρικα U20 της Χιλής, όπου μάλιστα κατέλαβε τη 2η θέση.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή σε πολύ καλή ηλικία, με παραστάσεις, που πλέον όλα δείχνουν πως θα τον δούμε στο Αγρίνιο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ