Κούσας: Σκληρή ομάδα που παίζει ανοιχτά

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος του Άρη και του Παναιτωλικού, Γιώργος Κούσας. Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το παιχνίδι της Κυριακής: Ο Άρης σίγουρα στην αρχή και στα φιλικά έδειξε ότι είναι πολύ δυνατός. Στα επίσημα είναι καλός, αλλά δεν μπορεί να πετύχει γκολ. Έχει το πάνω χέρι, έχει το προβάδισμα και είμαι σίγουρος ότι αν παίξει καλά θα κερδίσει. Από την άλλη βλέπω έναν Παναιτωλικό που είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι, είναι δυνατός, ειδικά στο κέντρο. Το ματς δεν θα είναι εύκολο, ο Παναιτωλικός είναι μία σκληρή ομάδα, μόνο με τον ΟΦΗ δεν ήταν καλός αλλά ένα παιχνίδι δεν λέει κάτι.

Για τον Παναιτωλικό: Είναι μία ομάδα που παίζει ανοιχτά, δεν θα κλειστεί. Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι στο οποίο πιστεύω ότι θα μπούνε γκολ. Δεν νομίζω να κλειστεί ο Παναιτωλικός, θέλει άλλωστε βαθμούς.

Για τον Άρη: Τα έχω δει όλα τα παιχνίδια, ο Άρης δημιουργεί, αλλά χάνει ευκαιρίες. Μόλις όλα τα παιδιά βρουν τον εαυτό τους, σίγουρα θα πετυχαίνουν και γκολ και όλα θα έρχονται πιο εύκολα. Βλέπουμε ότι η κατοχή είναι υπέρ του Άρη, αυτό οδηγεί και στην πολύ καλή άμυνα, όπως και η ποιότητα του Φαμπιάνο και του Μπράμπετς. Είναι οι δύο παίκτες του Άρη που μου αρέσουν περισσότερο, μπορούν να παίξουν με την μπάλα στα πόδια χωρίς λάθη.

Για το αν υπάρχει θέμα προπονητή στον Άρη: Δεν νομίζω να είναι θέμα προπονητή, ο προπονητής θα σου δώσει ψυχολογία, αλλά η ποιότητα των παικτών παραμένει. Σίγουρα θα έρθουν καλύτερες ημέρες, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και όταν είσαι μεγάλη ομάδα, με τόσο κόσμο από πίσω πρέπει πάντα να κερδίζεις. Πιστεύω ότι με τις μεταγραφές που έκανε μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω, αλλά πρέπει να βελτιωθεί γιατί αυτήν την στιγμή δεν είναι όσο καλός θα μπορούσε.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ