«Κρίμα για τα παιδιά»

Ο Παναιτωλικός «άγγιξε» σήμερα ακόμη και τη νίκη, όμως τελικά δεν πήρε κάτι από το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ματζουράκης δεν είχε κάποιο παράπονο από τους παίκτες του. «Καλές γιορτές σε όλους. Ένα παιχνίδι με Ολυμπιακό είναι πάντα δύσκολο. Είμαι ευχαριστημένος. Βάλαμε προβλήματα στον Ολυμπιακό με φάσεις καθαρές και θα μπορούσαμε να διπλασιάσουμε τα γκολ. Εάν έχω ένα παράπονο είναι από έναν παίκτη που έπρεπε να είναι πιο φρέσκος και πιο καλός όταν τον βάλαμε αλλαγή (σ.σ. Ρότσα). Και ο Ολυμπιακός όμως είναι μεγάλη ομάδα. Θέλει να έχει το πάνω χέρι. Έκανε και αυτός φάσεις και είχε 2 δοκάρια», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για τα λάθη στα γκολ. «Στο πρώτο μπορεί να συμβεί. Όμως τα άλλα δύο τέρματα ήταν τέρματα που θα έπρεπε να πάρουμε πιο καλές θέσεις. Ειδικά το ξαναλέω από έναν παίκτη φρέσκο που είχε εντολή για καλές τοποθετήσεις».

Στον έμπειρο κόουτς μεταφέρθηκε τι άλλο πρέπει να κάνει η ομάδα για να κερδίσει. «Ωραία ερώτηση. Υπάρχει και ωραία απάντηση εάν δεις το φιλμ του αγώνα. Κρίμα για μία ωραία προσπάθεια για 80′. Είναι κρίμα. Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών. Έχω παράπονο από έναν συγκεκριμένο. Μπορεί να μην είπα αυτό που πρέπει (σ.σ. αρχικά για την σύγχυση του παίκτη). Ακόμα δεν τα ξέρω καλά τα ελληνικά. Δεν νομίζω άλλη ομάδα να έβαλε τοσα προβλήματα εδώ. Δείτε πόσο γιουχαϊστηκε ο αντίπαλος».

Ο Ματζουράκης συνέχισε λέγοντας τι πρέπει να αποφύγει στο μέλλον ο Παναιτωλικός για να κερδίζει τέτοια ματς. «Να μην κάνει λάθη. Να τα κάνει όλα πιο καλά. Στο πρώτο γκολ η ομάδα έχει καλή διάταξη. Είναι 5 παίκτες. Έχουμε 5 παίκτες στην σειρά και περνάει η μπάλα. Προσπαθήσαμε να πάρουμε μέτρα για την δεξιά πλευρά. Έβαλα έναν φρέσκο παίκτη που δεν μου βγήκε».

Μετά ρωτήθηκε τι κρατάει. «Την αγωνιστικότητα των παικτών. Θέλαμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Δεν θέλω να κρατήσω τα 2 τελευταία γκολ«». Κλείνοντας για την αλλαγή που έγινε με την είσοδο του Ρόσα και αν ήταν νωρίς. «Υπήρχε κόπωση. Δεν ήταν νωρίς».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ