“Κρατάει” Μιχάι ο Παναιτωλικός!

Η μεταγραφή του Μιχάι ολοκληρώθηκε, αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές ακούστηκαν αλήθειες και ψέματα. Πλέον τα πάντα μπήκαν στη θέση τους…

Αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρονταν από καιρό και κατέθεσε τελικά συγκεκριμένη πρόταση στις αρχές του μήνα. Ο Παναιτωλικός είχε άλλες δύο στα χέρια του, όπως επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ και από τον Μιχάι, που κλήθηκε να αποφασίσει ποια θα διαλέξει. Το πιθανότερο είναι να μη μάθουμε ποτέ από ποιες ομάδες.

Αλήθεια είναι ότι ο Παναιτωλικός μπήκε στις συζητήσεις με οικονομικές απαιτήσεις αρκετά πάνω από το εκατομμύριο. Τελικά οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία στο ένα εκατομμύριο.

Υπάρχει ακόμα μια αλήθεια που δεν είναι και τόσο γνωστή. Ο Παναιτωλικός ζήτησε και πέτυχε να κρατήσει το 15% των δικαιωμάτων του νεαρού ποδοσφαιριστή! Αυτό σημαίνει ότι προτίμησε να μπουν τελικά στα ταμεία του 850 χιλ. ευρώ από το ένα εκατομμύριο της αρχικής συμφωνίας, «επενδύοντας» τα υπόλοιπα 150 χιλ. ευρώ που αντιστοιχούν στο ποσοστό που διατηρεί, στη μεταπωλητική αξία του Μιχάι. Και τα 150 που χάνει τώρα θα τα πάρει με το παραπάνω όταν κάνει την επόμενη μεταγραφή του.

Προφανώς δεν είναι τυχαία και η ευχή – προτροπή στο κείμενο της ΠΑΕ για τη μεταγραφή του Μιχάι: «Φτάσε όσο το δυνατόν ψηλότερα…».

Σε ότι αφορά τα ψέματα, με διαφορά κορυφαίο (και πολυσυζητημένο) ήταν το ενδεχόμενο δανεισμού παίκτη (Μιχαηλίδη ή άλλου). Ο Παναιτωλικός ουδέποτε ενέδωσε σε τέτοια προσφορά στο παρελθόν απ’ όπου κι αν προέρχονταν. Ούτε τώρα μπήκε σ’ αυτή τη διαδικασία.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι κρατάει πλέον ποσοστό δύο παικτών του πρωταθλητή (έχει και το 15% του Ουάρντα), μπορούμε να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει… δανεικούς από τον Παναιτωλικό και όχι το αντίθετο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ