Κρατάει τα θετικά και ενισχύεται

Παρά την ήττα από τον πρωταθλητή, υπήρχαν πολλά θετικά τα οποία κρατάει ο Παναιτωλικός. Πάνω στην αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε το Σάββατο πρέπει να επενδύσει για να φτάσει και σε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Και σε ομαδικό επίπεδο, αλλά και σε ατομικό, άφησε υποσχέσεις. Δεν μπόρεσε να εισπράξει βαθμούς επειδή η απόστασή του από τον Ολυμπιακό είναι τεράστια, αλλά απέδειξε ότι με ανάλογη απόδοση θα διεκδικήσει βαθμούς με ποιο «βατούς» αντιπάλους.

Πλέον μπορεί να ποντάρει σε παίκτες που είχαν ελάχιστη συμμετοχή έως τώρα (π.χ. Αρσούρα) και απέδειξαν ότι μπορούν, όπως και στην τονωμένη από τα τελευταία ματς αυτοπεποίθηση.

Τα παραπάνω μπορούν να ενισχύσουν οι αναμενόμενες προσθήκες, καθώς μέσα στην εβδομάδα θα κλείσουν οριστικά δύο μεταγραφικές υποθέσεις. Μπαρμπόσα και Τσότσαλιτς βρίσκονται ένα βήμα πριν την ένταξή τους στον Παναιτωλικό, έχοντας συμφωνήσει.

Τα καναρίνια ήθελαν να έχουν από τις αρχές του μήνα τους δύο έμπειρους παίκτες στο Αγρίνιο, αλλά υπάρχει η σχετική καθυστέρηση μέχρι να μείνουν ελεύθεροι απ’ τις ομάδες τους. Αυτό θα γίνει τα επόμενα εικοσιτετράωρα και, αν δεν υπάρξει κάποια απρόβλεπτη εμπλοκή, σύντομα θα ντυθούν στα κυανοκίτρινα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ