Κύπελλο όπως παλιά

Η φετινή διοργάνωση του κυπέλλου άρχισε και στην 1η φάση έπαιξαν οι κυπελλούχοι των ΕΠΣ. Ερασιτεχνικές ομάδες δηλαδή. Η κλήρωση της 2ης φάσης έγινε, αλλά τα ζευγάρια που βγήκαν δεν θα συναντηθούν ποτέ λόγω lockdown. Έτσι αναζητείται τρόπος να συνεχιστεί το κύπελλο, αλλά μόνο με ομάδες SL1 και SL2.

Ακόμα και η Football League δεν μπορεί να πάρει μέρος. Εδώ δεν ξέρει κανείς αν θα γίνει το πρωτάθλημά της. Ο αναγκαστικός αποκλεισμός των ομάδων της θα προκαλέσει αντιδράσεις, αφού χάνουν ένα από τα ελάχιστα έσοδα που προσδοκούσαν, τα χρήματα από τα τηλεοπτικά του κυπέλλου. Όμως, πως μπορούν να συμμετάσχουν στο κύπελλο, όταν οι τελευταίοι αγώνες ήταν τον Μάρτιο και οι προπονήσεις έχουν διακοπεί εδώ και εβδομάδες;

ΕΠΟ, SL1 και SL2, θα καθίσουν στο τραπέζι να αποφασίσουν για το πως θα συνεχιστεί η φετινή διοργάνωση του κυπέλλου, τα δικαιώματα του οποίοι πήρε ξανά η Cosmote tv. Και πουθενά δεν φαίνεται άλλη λύση στον ορίζοντα, από τη συμμετοχή μόνο των δύο πρώτων επαγγελματικών Λιγκών. Όπως γίνονταν παλιά.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ