Λαμία, πιο δύσκολη από ΠΑΟΚ

Με το μυαλό στη Λαμία συνεχίζει ο Παναιτωλικός την προετοιμασία του, έχοντας αφήσει πίσω του τα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν τις τελευταίες μέρες. Το διπλό στο Περιστέρι, αλλά και την ήττα στο Αγρίνιο από τον ΠΑΟΚ. Δύο ματς στα οποία η ομάδα δημιούργησε προσδοκίες με την εικόνα που παρουσίασε.

Την Κυριακή ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Και όπως λένε στην ομάδα, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο από εκείνο της Τετάρτης. Κόντρα στις θεωρητικά μεγάλες ομάδες υπάρχει περισσότερη συγκέντρωση, μεγαλύτερη αγωνιστική διάθεση και παραπάνω ζήλος. Όλοι και όλα δουλεύουν «στο κόκκινο».

Σε καμία περίπτωση ο Παναιτωλικός δεν μπορεί να πάει στη Λαμία επαναπαυμένος στις δάφνες της πολύ καλής απόδοσης που είχε. Χρειάζεται να καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ίσως χρειάζεται και τύχη που δεν είχε την Τετάρτη. Η Λαμία είναι η μία από τις δύο ομάδες της κατηγορίας (η άλλη είναι ο Απόλλωνας) που δεν έχουν πάρει βαθμό. Έχασε στην πρεμιέρα στο Βόλο, τη 2η αγωνιστική στην έδρα της από τον Ολυμπιακό και την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Και οι τρεις ήττες ήταν στο γκολ, με την ομάδα της Φθιώτιδας να παρουσιάζει καλή αγωνιστική εικόνα.

Στο διαθέσιμο έμψυχο δυναμικό του Παναιτωλικού δεν αναμένονται προσθαφαιρέσεις. Λιάβας – Περέιρα δεν υπολογίζονται για πολύ καιρό. Ο Ζεστέντ θα είναι και πάλι εκτός. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Μελίσσας προπονείται τις τελευταίες μέρες και θα τον δούμε πάλι στην αποστολή. Ή με Λαμία ή στο επόμενο με ΑΕΚ.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ