Μαθαίνει αντίπαλο έως τον… τελικό

Οχτώ ομάδες συνεχίζουν στο κύπελλο Ελλάδας και μία απ’ αυτές είναι ο Παναιτωλικός. Που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες παρουσίες…

Φέτος θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό. Να πάει εκεί που δεν έχει ξαναπάει στη διοργάνωση. Από τις οχτώ ομάδες που προκρίθηκαν για την 7η φάση, οι μισές έκαναν διπλή νίκη. Ο Παναιτωλικός 0-1 στο Βόλο, 1-0 και στο Αγρίνιο με Νίκη, ο Άρης 3-1 στην έδρα του 0-2 στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ, η Λαμία νίκησε 2-0 εντός 0-1 εκτός τον Ιωνικό, η Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1 στην Κρήτη, 5-0 στην έδρα της τον Αγ. Νικόλαο.

Ο Ολυμπιακός έχασε 3-2 στη Λιβαδειά, νίκησε 2-0 στο Καραϊσκάκης τον Λεβαδειακό. Η ΑΕΚ νίκησε 4-0 ως γηπεδούχος την Κηφισιά έφερε ισοπαλία 1-1 χθες, ο ΠΑΟΚ έφερε ισοπαλία 1-1 στη Λάρισα κέρδισε στην Τούμπα 3-2 την ΑΕΛ. Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 στη Λεωφόρο και έφερε ισοπαλία 0-0 χθες στον Βόλο.

Την Τετάρτη θα γίνει η κλήρωση των επόμενων φάσεων. Δηλαδή, της προημιτελικός (7ης), την ημιτελικής (8ης) και του τυπικά γηπεδούχου για τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Παναιτωλικός θέλει αντίπαλο από την κεντρική Ελλάδα! Πρώτη επιλογή είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας λόγω κατηγορίας, αφού είναι η μοναδικής της Super League 2, άρα και θεωρητικά η πιο αδύναμη. Η Λαμία είναι η άλλη επιλογή. Θέλει να μείνει μακριά από Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Άρη.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ