Ματζουράκης: Θα μπορούσε να στοιχίσει!

Στις χαμένες ευκαιρίες και το άγχος που είχε η ομάδα του το τελευταίο μισάωρο στάθηκε ο Γιάννης Ματζουράκης που πάντως είπε ότι ο στόχος επετεύχθη! Ακόμη μίλησε για τα μεταγραφικά, τον Βιγιαφάνιες, την συνεργασία με την ομάδα και την Καλλονή!

«Κάτι που αρχίσαμε ωραία και όμορφα, το τελείωσαμε άσχημα. Μας στεναχώρησε λίγο γιατί αγχωθήκαμε» τόνισε ο κόουτς του Παναιτωλικού και πρόσθεσε: «Δεν κατορθώσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ, αν και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Η ομάδα αγχώθηκε στο τέλος κι αυτό θα μπορούσε να στοιχίσει. Η αλήθεια είναι μια. Σήμερα μας έλειπαν τα εργαλεία να στηρίξουμε κάποιες αλλαγές. Σήμερα είχαμε 4 αμυντικούς και δύο μέσους στον πάγκο. Ούτε έναν επιθετικό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έχουμε 4 ματς αήττητοι. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια με αυτοσυγκέντρωση. Πετυχαίνουν αυτό που έβαλαν σαν στόχο».

-Για την Καλλονη:

Στεναχωριέμαι για την Καλλονή που είναι σε αυτή την θέση. Το λέω ειλικρινά γιατί αγαπώ την ομάδα, αγαπώ τον κόσμο της και περισσότερο τον πρόεδρο της που πασχίζει στο νησί μόνος του. Θα τους συγχαρώ για την προσπάθεια που κάνουν να ενισχυθούν αν και είναι τελευταίοι. Που το στηρίζω. Σε κάτι που έγινε και δεν το κατάλαβαν πολλοί στην Ελλάδα. Τα 34 εκτός έδρας παιχνίδια. Το κατάλαβε η ΟΥΕΦΑ και μας έστειλε συγχαρητήρια και δεν το κατάλαβαν στην Ελλάδα. Αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω και γι’ αυτό είμαι δεμένος μαζί τους.

-Τι άλλαξε και η ομάδα παρά το άγχος της παίρνει αποτελέσματα:

«Έχουμε ένα πλάνο που το στηρίζουμε επαγγελματικά ακόμη κι αν δεν μας βγαίνει το παιχνίδι. Σήμερα όμως δημιουργήθηκε και κάτι. Η θερμοκρασία ήταν 19 βαθμούς. Αυτή η αλλαγή σε μια ομάδα που κάνει μεγάλη προσπάθεια με πολλά τρεξίματα καταπονείται. Δεν του δίνει κανείς σημασία, αλλά αυτό παίζει ρόλο».

-Για την συνέχεια και τα μεταγραφικά αποκτήματα:

«Να ξεκουραστούμε λίγο τώρα. Μακάρι να έρθουν γρήγορα. Αν τους είχαμε σήμερα θα τους βάζαμε».

-Για το αν οι παίκτες που θα αποκτηθούν μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας:

«Ποτέ δεν μιλάω για ουρανούς και φεγγάρια. Θα δούμε πως θα βγουν και τι θα μας δώσουν. Τους ξέρουμε, αλλά δεν χρειάζεται να προτρέχουμε».

-Για την αποχώρηση του Λούκας Βιγιαφάνιες:

«Είναι ένας καλός παίκτης που θα λείψει από την ομάδα. Δίνει χρώμα στο παιχνίδι μας. Βεβαίως και θα στεναχωρηθώ. Όμως από την στιγμή που πήρε τα δικαιώματά του ο Παναθηναϊκός, το παιδί ήθελε να πάει από τώρα. Ένας παίκτης που πρόσφερε του δίνεις και μια χάρη».

-Για την δήλωση Κωστούλα, ότι θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον Παναιτωλικό:

«Δεν είπε ακριβώς αυτό. Θέλω δημόσια να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια. Είμαι ενθουσιασμένος από την συνεργασία μου με τους ανθρώπους εδώ. Είναι ένα σοβαρό club και όλοι μαζί στεναχωριόμαστε όταν μας κυνηγάνε. Αλλά δουλεύουμε να το αποτρέψουμε».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ