Με κόσμο το φιλικό με ΠΑΟ Β!

Για πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο θα γίνει αγώνας παρουσία κόσμου στο γήπεδο Παναιτωλικού!!! Στο φιλικό με τη β’ ομάδα του Παναθηναϊκού το ερχόμενο Σάββατο θα μπουν όσοι έχουν εισιτήριο διαρκείας, αλλά και όσοι αγοράσουν απλό εισιτήριο με 5 ευρώ. Φυσικά χρειάζονται όλα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης ή ότι άλλο προβλέπουν τα πρωτόκολλα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό Β’ σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που θα γίνει στο γήπεδο Παναιτωλικού με ώρα έναρξης στις 6.00 μ.μ.

Ο αγώνας θα είναι ανοικτός στους φιλάθλους (θα λειτουργήσει μόνο η μεγάλη κερκίδα, Θύρες 1 και 2) με πλήρη εφαρμογή του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, όπως αυτό θα ισχύσει και στους επίσημους αγώνες.

Όλοι όσοι αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας ανεξαρτήτως Θύρας ή θέσης, εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ με την επίδειξη της κάρτας τους, από τις Θύρες 1 και 2.

Για τους υπόλοιπους φιλάθλους  η τιμή του εισιτηρίου καθορίστηκε στα 5 ευρώ και η διάθεσή τους γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά από τη viva.gr.

Κατά την προσέγγιση στο γήπεδο θα υπάρχουν οριοθετημένες διαδρομές (κοντά στη μπουτίκ) προς τις Θύρες εισόδου, όπου θα γίνεται προέλεγχος με αποδεικτικό ταυτότητας, επίδειξη της κάρτας διαρκείας ή του απλού εισιτηρίου, του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων. Rapid test, PCR, self-test, στους ενήλικες δεν γίνονται αποδεκτά. Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση για την αποφυγή συνωστισμού.

Για τους ανήλικους φιλάθλους, που ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα, ενώ υποχρεωτικά συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.

Οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θέση τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στο γήπεδο (πριν την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα και στο ημίχρονο), θα πρέπει να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου, μπορούν να στείλουν αιτήματα διαπίστευσης στο [email protected] μέχρι και την Παρασκευή (3/9) στις 13:00. Για την είσοδό τους στο γήπεδο πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης και την ταυτότητά τους.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ