Μια ενδεκάδα τραυματίες…

Μια ολόκληρη ενδεκάδα στην πλειοψηφία της με βασικούς παίκτες απουσιάζει! Κάποιοι επιστρέφουν άμεσα, άλλοι θα χάσουν και τα παιχνίδια του Νοεμβρίου, δύο θα ξαναπαίξουν το 2022.

Τον Βαρόνε (χιαστός) θα τον περιμένουμε τον Απρίλιο. Ο Λιάβας (χιαστός) θα αρχίσει ατομικό σε δύο εβδομάδες και αναμένεται να μπει με την ομάδα τον Γενάρη.

Δύσκολα εξακολουθούν να είναι τα πράγματα για τον Χόρχε Ντίας. Το οστικό οίδημα στον αστράγαλο θέλει χρόνο και αναμένεται σε 3-4 εβδομάδες η επιστροφή του. Περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί και ο Αντούνες, μετά από τη θλάση 2ου βαθμού στον ορθό μηριαίο.

Τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός ο Βργκοτς με θλάση 2ου βαθμού στο γαστροκνήμιο. Μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα εκτιμάται η επιστροφή του Μεντόσα που έχει θλάση 2ου βαθμού στον δικέφαλο.

Μεθαύριο θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Μόρσεϊ, για να γίνει γνωστό το διάστημα απουσίας του μετά τη θλάση 1ου βαθμού στον δικέφαλο.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Διαμαντή Χουχούμη που ξεπέρασε το πρόβλημά του και μάλιστα έπαιξε στα Γιάννενα, ενώ μετά από μεγάλη απουσία ο Μπαρμπόσα αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα από την Πέμπτη.

Τέλος με ειδική διαχείριση συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας ο Μαλής, που έχει φλεγμονές στους τένοντες.

Τα προβλήματα είναι πολλά και μάλιστα στην πλειοψηφία τους οι παίκτες αυτοί (6 στους 10) θα αργήσουν να τεθούν στη διάθεση του Αναστασίου. Και όπως όλα δείχνουν σε σχέση με τον αγώνα με τον ΠΑΣ, μόνο η προσθήκη του Μπαρμπόσα αναμένεται για το ματς με τον Απόλλωνα. Ίσως και του Μόρσεϊ.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ