Μισοί και παραπάνω

Η φράση «μισή ομάδα» χρησιμοποιείται συνήθως μεταφορικά όταν υπάρχουν απουσίες. Στην περίπτωση του Παναιτωλικού ισχύει και κυριολεκτικά. Από τον Οκτώβριο που έκανε σεφτέ ο Ματσόλα και ακολούθησε ο Καρασαλίδης, ήρθαν απανωτά χτυπήματα και η ομάδα χάνει συνεχώς πολύτιμες μονάδες της.

Πολλοί παίκτες απουσίαζαν ταυτόχρονα και ειδικά το τελευταίο δίμηνο το κακό παράγινε. Λιάβας με χιαστό και Τζανακάκης με ρήξη αχίλλειου, χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Μανθάτης και ο Μπαρμπόσα που αποκτήθηκαν τον Γενάρη πρόλαβαν να παίξουν από 5 ματς. Δύο περισσότερα έχει ο Τσότσαλιτς σε ένα ολόκληρο β’ γύρο.

Η «κατάρα» ακολουθεί τον Παναιτωλικό και στην κρίσιμη διαδικασία των Play-out. Προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου στη Λάρισα γνωρίζοντας ότι ο Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει Λιάβα, Τζανακάκη, Ματσόλα, Μάζουρεκ, (πιθανότατα και) Μπαρμπόσα. Παίκτες που υγιείς θα είχαν θέση στη βασική ενδεκάδα.

Στην παραπάνω πεντάδα να προσθέσουμε τον Καρασαλίδη και τον  Μανθάτη. Οι οποίοι αναμένεται να είναι στην αποστολή, αλλά μετά από τόσους μήνες απουσίας δύσκολα θα επιλεγούν στο αρχικό σχήμα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ