Μιχάι για Παναιτωλικό

Ο Ενέα Μιχάι μίλησε στη nova για τη σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων με τις οποίες αγωνίστηκε ως τώρα, αλλά και την προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε:

Για το στάδιο της αποθεραπείας του: «Τα δύσκολα έχουν περάσει. Σιγά σιγά θα ξεκινήσω τρέξιμο και έπειτα σταδιακά θα ενσωματωθώ στην ομάδα, αλλά δε βιάζομαι θέλω να είμαι 100% έτοιμος για να γυρίσω πιο δυνατός» .

Για το πως βίωσε όλη αυτή την περιπέτειά του: «Είναι πολύ δύσκολο. Είναι μία κατάσταση που περνάς μόνος σου. Με δουλειά στο γυμναστήριο. Όλα τα παιδιά με βοήθησαν πολύ ψυχολογικά όταν επέστρεψα από την Ιταλία. Εκεί έκανα το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας μου και ήταν πολύ δύσκολο γιατί ήμουν μόνο με τη μητέρα μου και ήταν δύσκολα. Νιώθω καλά και ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο γιατί είναι πολύ δύσκολο το να είσαι μόνιμα στο γυμναστήριο» .

Για τις σκέψεις του ενόψει της επιστροφής του: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και ανυπομονώ γι’ αυτό» .

Για το πως βλέπει την ομάδα του ΠΑΟΚ πλέον εκτός γηπέδου: «Η ομάδα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα με καλές και κακές εμφανίσεις. Κατά την άποψή μου θα πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί με τους εαυτούς μας και να δείξουμε την πραγματική ποιότητα που έχουμε και ατομικά και ομαδικά» .

Για το αν υπάρχει και μεγάλη κόπωση: «Υπάρχει κόπωση. Επίσης ο κ. Γκαρσία δεν έχει χρόνο να περάσει τις ιδέες του. Παίζουμε ανά τρεις ημέρες αγώνα και δεν υπάρχει χρόνος. Είναι δύσκολο και γι’ αυτόν και πρέπει να τον βοηθήσουμε εμείς. Όλοι όσοι είμαστε στον ΠΑΟΚ έχουμε ποιότητα και πρέπει να την βγάλουμε στο γήπεδο» .

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Είναι επικίνδυνο παιχνίδι ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση βαθμολογικά. Είναι μία ομάδα με ποιότητα. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα και πρέπει να αντιδράσουμε, να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να καθαρίσουμε το παιχνίδι και πιστεύω θα τα καταφέρουμε«.

Για την προσωπική του ευχή για τη νέα σεζόν: «Θέλω να είναι μία σεζόν που να μη μοιάζει σε τίποτα με την περσινή. Να έχουμε υγεία και να περάσουν οι δύσκολες στιγμές για να γυρίσουμε στην κανονικότητα» .

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ