Μπέζιακ και στο βάθος Ντάουντα

Δεδομένη είναι για τον Παναιτωλικό η ενίσχυση στο «9» και οι επόμενες ώρες δείχνουν κρίσιμες. Από καιρό εξετάζονταν 2-3  «δυνατές» λύσεις από το εξωτερικό και εσχάτως άρχισε να προκρίνεται εκείνη του Ρόμαν Μπέζιακ. Ο Σλοβένος στράικερ βρίσκεται από καιρό στην έξοδο από το ΑΠΟΕΛ, καθώς ο  «Θρύλος» συμφώνησε προφορικά την περασμένη εβδομάδα να αποκτήσει τον Μπγιορν Σιγκούρνταρσον από τη Ροστόφ, ενώ πήρε και τον Μίλαν Γέφτοβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα. Πολύ καλή περίπτωση, εν ενεργεία διεθνής και πρωταθλητής Βουλγαρίας, Κύπρου, Κροατίας, όλα έδειχναν deal. Μάλιστα επειδή είχε επισημοποιηθεί πως ο Ισλανδός θα έφτανε χθες στη Λευκωσία για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ,  φαίνονταν πως ο Μπέζιακ συμπεριλήφθηκε την Κυριακή κόντρα στην Ανόρθωση για τελευταία φορά σε αποστολή του. Μάλιστα δεν έπαιξε κιόλας.
 
Ομως ο Σιγκούρνταρσον δεν μπήκε ποτέ στο αεροπλάνο γιατί  προέκυψε διαφωνία για το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει από την ομάδα της Ρωσίας και το θέμα του «κόλλησε». Αυτόματα πήρε… παράταση και η αποδέσμευση του Μπέζιακ και κάπου εκεί το ζήτημα άρχισε να γίνεται θολό. Μάλιστα ο τελευταίος είναι και στην αποστολή του αυριανού εξ’ αναβολής αγώνα με τον Εθνικό Αχνας, ενώ τα  «καναρίνια»… καίγονται για επιθετικό. 
 
Αυτόματα άρχισαν να εξετάζονται και άλλες λύσεις. Μία εξ’αυτών είναι του Αμπιόλα Ντάουντα, που βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΛ ώστε να αποδεσμευτεί. Ο Νιγηριανός ξέρει πρόσωπα και πράγματα στη χώρα μας, με τους  «βυσσινί » και τον Ατρόμητο έχει 52 συμμετοχές και 13 γκολ στην SL και πλέον βρίσκεται στο «κάδρο» των   «κυανοκίτρινων». Πολύ καλή λύση δείχνει και εκείνος. Πλέον όλα δείχνουν πως μετράμε αντίστροφα για να πάει φορ στο Αγρίνιο. Ποιος εκ των δύο θα είναι, απομένει να το δούμε, αλλά με τη Λαμία την Κυριακή ο Μπαϊροβιτς δεν θα είναι ο μόνος καθαρόαιμος επιθετικός στην αποστολή της ομάδας. Αυτό προβάλει ως βέβαιο. 

Πηγή: Gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ