“Μυθεύματα” τα περί Κυριακίδη

Τον περασμένο Μάιο ο Παναιτωλικός ενημέρωσε τον Κυριακίδη ότι δεν είναι στα πλάνα τις ομάδας, δίνοντάς του χρόνο να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Για αδιευκρίνιστους λόγους κρίθηκε ανεπιθύμητος.  Έφτασε στο σημείο να του προσφέρει και (σχεδόν) τα μισά από τα χρήματα που προβλέπει ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του, προκειμένου να το «σπάει» και να καλύψει με το παραπάνω τη διαφορά, υπογράφοντας σε άλλη ομάδα.

Τρεις μήνες μετά ο 33χρονος τερματοφύλακας δεν βρήκε ομάδα. Η μεταγραφική περίοδος εξέπνευσε και μαζί η άδεια που είχε να διευκολυνθεί στην αναζήτηση από τα μέσα Ιουλίου. Ο παίκτης είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στο Emileon και ο Παναιτωλικός να τον κρατήσει στη δύναμή του και να τον πληρώνει σύμφωνα με όσα προβλέπει το συμβόλαιο. Θα προπονείται ξεχωριστά από την ομάδα και θα είναι «ξένο σώμα». Όπως έγινε παλιότερα με άλλους παίκτες που δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή».

Στην ουσία ο Κυριακίδης έχει τελειώσει για τον Παναιτωλικό από τη μέρα που ενημερώθηκε τον περασμένο Μάιο. Οι κυανοκίτρινοι είναι απόλυτοι, ότι δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του, χαρακτηρίζοντας “μυθεύματα” τέτοιου είδους σενάρια. Τονίζουν μάλιστα ότι προκαλεί εντύπωση η συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα που του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει τόσες συμμετοχές όσες καμία προηγούμενη και να κληθεί στην Εθνική.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ