Μόνοι μας και όλοι τους

Η ομάδα ακόμη δεν έχει κάνει νίκη. Ναι, δεν πάει καλά, αλλά υπάρχει πρόθεση να διορθωθούν όλα. Η έλευση του Μάκη Χάβου έκανε την αρχή και η 10η αγωνιστική επιβεβαίωσε αυτό που λέμε πάντα. Είμαστε μόνοι μας και όλοι τους. Χωρίς δανεικούς, «συμμαχίες» και κάθε τι άλλο. Είμαστε μόνοι μας, με τα καλά μας, τα κακά μας και όλα μαζί. Αλλά είναι δικά μας. Δεν μας έκανε ποτέ κανένας χάρη. Δεν μας βοήθησε κανείς. Δεν μας πλήρωσε ποτέ κανείς παίκτη ή προπονητή. Δεν είδαν το όνομά μας σε καμία κασέτα. Ποτέ και το έχουμε και το περηφανευόμαστε.

Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας. Η «μάχη» θα είναι μέχρι τέλους και από τη στιγμή που το λένε από την ομάδα θα το στηρίξουμε. «Δεν έχουμε πέσει και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην πέσει ο Παναιτωλικός».

Πραγματικά πιστεύει κανείς ότι θα πέσουμε; Θεωρεί κανείς ότι αξίζουμε να πέσουμε; Οχι βέβαια. Γιατί στο τέλος στη ζωή άρα και στην μπάλα απονέμεται δικαιοσύνη. Ως το τέλος λοιπόν. Απομένουν 26 «μάχες» και άπαντες θα τις δώσουμε. Το καλό πάντα θριαμβεύει!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ