Να πάρει το καλύτερο

Ο Παναιτωλικός προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον ΠΑΣ γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό, όπως σημαντική είναι συνολικά η αγωνιστική, μιας και οι άλλοι δύο ανταγωνιστές του στη μάχη της παραμονής θα βρεθούν αντίπαλοι.

Έτσι κι αλλιώς η αναμέτρηση των δύο ομάδων της Δυτικής Ελλάδας προηγείται χρονικά των υπόλοιπων και δεν μπορεί «να στήσει αυτί» στο Αλκαζάρ. Οφείλει να κάνει το χρέος του και να περιμένει πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση και θα παραμείνει έτσι έως την το Σάββατο μετά το Πάσχα που θα συνεχιστούν τα Play-out.

Καλή ψυχολογία έχει μετά τη νίκη με τον Απόλλωνα. Ενισχυμένος είναι με την παρουσία Ματσόλα – Μπαρμπόσα που βοήθησαν ήδη επιστρέφοντας από τον τραυματισμό τους. Τώρα θα προστεθεί και ο Βάντερσον ως εναλλακτική -πιθανότατα- για την αριστερή πλευρά της άμυνας.

Στην απέναντι όχθη η χρονική συγκυρία οδηγεί τον ΠΑΣ να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τον αγώνα της Μ. Τετάρτης στο Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, όπου θέλει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει μετά το 1-1 και ονειρεύεται τελικό.

Αν είναι καλό ή κακό αυτό για τα καναρίνια, θα φανεί στην πράξη. Η μία ανάγνωση είναι πως δεν θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά οι αντίπαλοι. Αλλά υπάρχει και δεύτερη που λέει ότι η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει να ανεβάσει στροφές και να πάρει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει κυπέλλου.

Όπως και να έχει, ο Παναιτωλικός οφείλει, όχι απλώς να κάνει το καλύτερο, αλλά να πάρει το καλύτερο δυνατό από τον αγώνα αυτό.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ