Να τελειώσει τη δουλειά

Με νωπές τις δάφνες από τη νίκη – εξάποντο κόντρα στον Ατρόμητο που του έδωσε τη δυνατότητα να πάρει ανάσα και να κάνει ήσυχες γιορτές, ο Παναιτωλικός έχει σήμερα δουλίτσα: Να τελειώσει την πρόκριση στο κύπελλο.

Απ’ την κλήρωση ακόμα είχε τον τίτλο του φαβορί έναντι της Νίκης Βόλου, λόγω της διαφοράς κατηγορίας και δυναμικής. Κι άλλες ομάδες της Super League 1 ήταν φαβορί, αλλά στα πρώτα παιχνίδια την πάτησαν. Ο Παναιτωλικός όχι. Πήγε στη Μαγνησία εν μέσω δύο σημαντικών αγώνων για το πρωτάθλημα (Παναθηναϊκό και Βόλο) νίκησε με 1-0 και οι πιθανότητες αυξήθηκαν ακόμα περισσότερο.

Όμως, δεν τελείωσε τη δουλειά! Πρέπει να την ολοκληρώσει σήμερα το απόγευμα με την τυπική εξασφάλιση της συμμετοχής του στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Είναι σημαντικό ότι ο επαναληπτικός γίνεται χωρίς να υπάρχει σε κοντινή απόσταση αγώνας πρωταθλήματος και δεν χρειάζεται ροτέισον. Το αντίθετο. Πριν την άδεια των Χριστουγέννων επιβάλλεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι.

Με την ανακοίνωση της αποστολής ο Αναστασίου έδειξε ότι αυτό θα κάνει. Θα παίξει με βασικούς για να μην αφήσει κανένα περιθώριο για να γίνει… στραβή. Να τελειώσει σήμερα τη δουλειά με το κύπελλο, να τελειώσει γενικά τη δουλειά και να δώσει την Χριστουγεννιάτικη άδεια στους παίκτες του.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ