Ξανά εκεί που θριάμβευσε!

Αγώνα Super League στο Βόλο δεν έχει δώσει ποτέ ο Παναιτωλικός. Μια φορά ήταν έτοιμος να ταξιδέψει εκεί, παραμονές Χριστουγέννων του 2014, αλλά η αντίπαλός του Νίκη Βόλου εγκατέλειψε λόγω οικονομικών προβλημάτων το πρωτάθλημα και τα καναρίνια πήραν «στα χαρτιά» τους βαθμούς.

Το ερχόμενο Σάββατο ο Παναιτωλικός θα αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο μια ομάδα που δεν είχε ιδρυθεί τότε, τον ΝΠΣ Βόλος. Στο στάδιο που έχει να επισκεφτεί από τις 19 Ιουνίου 2013, όταν πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του. Στον τελευταίο αγώνα των Play-off της Football League, νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου του Μπέου και επέστρεψε θριαμβευτικά στη μεγάλη κατηγορία στην οποία αγωνίζεται διαρκώς από τότε.

Ποιος δεν θυμάται εκείνο το ματς; Όταν μετά την ήττα από τον Ηρακλή μπήκε σε περιπέτειες και κινδύνευε να χάσει την άνοδο ακριβώς στο φινάλε του μαραθωνίου των 48 αγωνιστικών! Λαβωμένος από τραυματισμούς και τιμωρίες, μόνος του απέναντι σε ένα ισχυρό σύστημα στο οποίο δεν ήταν αρεστός, ο Παναιτωλικός (και τότε με προπονητή τον Μάκη Χάβο) κατέθεσε ψυχή βγαίνοντας νικητής με γκολ του Ανρί Καμαρά και του Χρήστου Κουτσοσπύρου.

Αν δεν τα κατάφερνε τότε ποιος ξέρει πως θα γράφονταν η ιστορία από την επόμενη μέρα…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ