Οργή για Ευαγγέλου

Για πρώτη φορά φέτος υπάρχει τόσο ευχάριστο κλίμα στον Παναιτωλικός μετά τη νίκη – σωτηρία στη Ν. Σμύρνη, αλλά και ένα “συννεφάκι” που το χαλάει. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα κέρδισε οι άνθρωποι του Παναιτωλικού εκφράζουν την οργή τους για τον Ευαγγέλου. Που μετά τα όσα έκανε στην Τρίπολη, έγινε χθες ο 12ος παίκτης του Πανιωνίου.

Ο εκνευρισμός ήταν εμφανής στη διάρκεια του αγώνα (ειδικά στο β’) αλλά παραμένει και σήμερα. Αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο μονόπλευρος στις αποφάσεις του σε ένα τέτοιο ματς που και για τις δύο ομάδες παίζονταν η κατηγορία.

Λένε μάλιστα, ότι τα 24 φάουλ που έδωσε σε βάρος του Παναιτωλικού (μόλις 15 σε βάρος του Πανιώνιου) που ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο με ποιοτικότερους παίκτες, είναι ενδεικτικό των προθέσεών του.

Το τράβηγμα – πέναλτι στον Ντίας (λίγο πριν το 0-1), το χέρι που δεν είδε και ευτυχώς τον έσωσε ο VAR Σιδηρόπουλος, οι κάρτες που χάρισε στους γηπεδούχους και η προθυμία του να ανακαλύπτει παράβαση σε κάθε επαφή, δείχνουν πολλά. “Τι θα γινόταν αν το σκορ ήταν ρευστό και όχι 0-2 από το 50ο λεπτό;” είναι μία από τις απορίες τους.

Και καταλήγουν: “Όλη τη χρονιά είδαμε απίθανες διαιτησίες. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι περιμέναμε όποιος διαιτητής επιλέγονταν να σεβαστεί την ίδια τη διαιτησία απονέμοντας δικαιοσύνη και όχι να δημιουργεί έντονες αμφιβολίες για τις προθέσεις του να επηρεάσει το αποτέλεσμα και τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν”.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ