Ο Βέργος τον… έστειλε στους «16»

Τη νίκη πρόκριση και μόνο κρατά ο Παναιτωλικός από το αποψινό ματς της Πάτρας, όπου η ομάδα επικράτησε 2-1 της Παναχαϊκής και πήρε το «εισιτήριο» για τους «16» του θεσμού.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε με τον Ροντρίγκες κάτω από τα γκολπόστ, τους Αποστολάκη, Μπακαδήμα, Κορνέλιους, Αντούνες στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μόρσεϊ, Τσιγγάρα, Φλόρες, Μπελεβώνη τετράδα στα χαφ και τον Ντουάρτε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Καρέλη.

Από την αρχή τα «καναρίνια» πήραν τον έλεγχο, κέρδισαν αρκετές στατικές μπάλες γύρω από τα αντίπαλα καρέ, απείλησαν με τους Αντούνες, Καρέλη και τελικά ο τελευταίος άνοιξε το σκορ στο 20′, όταν ο Ντουάρτε τον βρήκε στον κενό χώρο, απέφυγε τον γκολκίπερ Αθανασόπουλο και πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία.

Μέχρι την ανάπαυλα διαχειρίζονταν το ματς, κρατούσαν μπάλα στα επίπεδα του 60%, ενώ οι Μπακαδήμας, Κορνέλιους αντέδρασαν σωστά σε 1-2 περιπτώσεις που χρειάστηκε.

Στο 48′ όμως και λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Παπαχρονόπουλο, ο οποίος με προβολή έκανε το 1-1, σε μία φάση που ο νεαρός τραυματίστηκε.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Παναιτωλικός κρατούσε μπάλα χωρίς όμως ουσία, ενώ ο Βργκοτς που πέρασε στο παιχνίδι στο 59′ έπαιξε μόνο 10 λεπτά καθώς έγινε αλλαγή στην αλλαγή λόγω προβλήματος τραυματισμού και έδωσε συνέχεια στην «κατάρα» που κυνηγά την ομάδα. Ο Καρέλης στο 73′ είχε μία καλή στιγμή και τελικά τη… λύση έδωσε ο Βέργος.

Ο 25χρονος που μπήκε στο 70′ βρήκε δίχτυα στο 74′ μετά από ωραία ατομική του προσπάθεια και «τελείωμα» και «καθάρισε» για τα «καναρίνια». Δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο Ντουάρτε απώλεσε μοναδική ευκαιρία για το 3-1, αλλά σε θέση τετ α τετ πλάσαρε άουτ.

Η σύνθεση της ομάδας:  Ροντρίγκεζ, Στ. Μπελεβώνης(70′ Βέργος), Μπακαδήμας (59′ Βργκοτς, 69′ Μαλής), Τσιγγαράς, Καρέλης (90′ Χρ. Μπελεβώνης), Αποστολάκης (59′ Λούι), Μόρσεϊ, Φλόρες, Κορνέλιους, Αντούνες, Ντουάρτε.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ