Ο ΓΦΣ για Μπαρχαμπά

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Αριστείδη Μπαρχαμπά εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός. Αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. πενθεί για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του συλλόγου Αριστείδη Μπαρχαμπά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα το απόγευμα σε ηλικία 85 χρονών.

Ο Αριστείδης Μπαρχαμπάς έκανε το ντεμπούτο του στην ομάδα του συλλόγου μας το 1955, ενώ το 1958 δόθηκε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό για να επανέλθει ένα χρόνο μετά και να συνεχίσει την καριέρα του έως και το 1967.

Για τον ερασιτέχνη Παναιτωλικό όμως η προσφορά του στον σύλλογο δεν αφορά μόνο την αγωνιστική του πορεία.

Υπήρξε πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια του ερασιτέχνη για τη συγκέντρωση αρχειακού υλικού του συλλόγου, καθώς ο ίδιος συγκέντρωνε επί σειρά ετών και διατηρούσε πολύτιμο υλικό σε άψογη κατάσταση το οποίο και παρέδωσε στον ερασιτέχνη για να χρησιμοποιηθεί στο Μουσείο, η ίδρυση του οποίου υπήρξε και για εκείνον ένα μεγάλο όνειρο.

Η αγάπη του για τον σύλλογο φάνηκε και μέσα και από τη συγγραφική του δράση και το βιβλίο του με τίτλο «Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. Αγρινίου – Ιστορική αναδρομή – προεκτάσεις».

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. σήμερα πενθεί για τον χαμό ενός πιστού «στρατιώτη» του συλλόγου, η προσφορά του οποίου αποτελεί παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές και του εύχεται καλό ταξίδι με απέραντο σεβασμό και εκτίμηση.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ