Ο Θεός βοηθός… (vid)

Ο αγώνας του Σαββάτου στη Ν. Σμύρνη είναι τελικός. Ζωής ή θανάτου για Πανιώνιο – Παναιτωλικό. Και σ’ ένα τέτοιο αγώνα περιμένεις διαιτητή που δεν έχει δώσει δικαιώματα. Ε, η επιλογή της ΚΕΔ είναι ο Ευαγγέλου που στο μοναδικό παιχνίδι που “σφύριξε” τον Παναιτωλικό αλλοίωσε το αποτέλεσμα!

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός στις αρχές Φεβρουαρίου:

Στο 18′ από κόρνερ του Ρόσα ο Πασαλίδης διώχνει καθαρά με το χέρι αλλά ο Ευαγγέλου που “έχει πιάτο” τη φάση δεν βλέπει τίποτα. Πάει στο VAR και παρότι τα ριπλέι δείχνουν το απλωμένο μπροστά στο στήθος χέρι του αμυντικού να διώχνει τη μπάλα (η οποία μάλιστα μετά την πρόσκρουση παίρνει ύψος), ο Ευαγγέλου δίνει… “παίζετε!” αντί για πέναλτι.

Στο 49′ του αγώνα η αντίδρασή του Ευαγγέλου ήταν άμεση. Σε σουτ του Μουνάφο η μπάλα βρίσκει στον αγκώνα του Ταχάρ. Το χέρι είναι κολλημένο στο σώμα του Αλγερινού (που έχει γυρίσει πλάτη) αλλά αυτό δεν έχει σημασία για τον Αθηναίο διαιτητή. Το βλέπει απλωμένο ακόμα κι όταν πάει στο VAR!!! Δίνει πέναλτι με το οποίο ο Μπαράλες κάνει το 1-0.

Οι αποφάσεις του Ευαγγέλου καθόρισαν το αποτέλεσμα. Αντί για το 0-1 έγινε το 1-0. Ο Παναιτωλικός (που είχε πολύ καλή απόδοση εκείνη την ημέρα) ισοφαρίζει, έχει ευκαιρίες, δύο δοκάρια, αλλά στο 94′ ο Ντέλετιτς πετυχαίνει το 2-1.

Μια ακόμα διαιτησία από τις πολλές που προκάλεσαν. Ένας ακόμα διαιτητής που αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό ως “μαύρο πρόβατο”. Ο ίδιος θα είναι το Σάββατο στη Ν. Σμύρνη. Και “ο Θεός βοηθός…”

Δείτε στα στιγμιότυπα του αγώνα Αστέρας – Παναιτωλικός για να θυμηθείτε ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ