Ο Κλάτενμπεργκ δεν θεώρησε καν αμφισβητούμενα τα δύο πέναλτι του Παναιτωλικού (vid)

Ρεσιτάλ ανακοινώσεων έδωσε χθες ο Αλέξης Κούγιας, ότι δήθεν η ΑΕΛ αδικήθηκε από τη διαιτησία του αγώνα της με τον Παναιτωλικό. Έφτασε μάλιστα σε σημείο να διακόψει τις δηλώσεις του προπονητή του Γιάννη Τάτση για να παραπονεθεί.

Το «κρεσέντο» του συνεχίστηκε και σήμερα, όμως όταν φτάνει η ώρα της αλήθειας… ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τη Λάρισα μεριά.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ενημέρωσή του για τη διαιτησία της αγωνιστικής δεν συμπεριέλαβε κάποια φάση από τις οποίες διαμαρτύρεται ο Κούγιας, δηλαδή τα 2 πέναλτι που καταλογίστηκαν και την επανάληψη στο πρώτο χτύπημα του Αριγίμπι, γιατί απλούστατα είναι ΣΩΣΤΕΣ υποδείξεις. Κάτι που άλλωστε δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν, πλην των ανθρώπων της Λάρισας.

Ούτε καν άξιες αναφοράς δεν ήταν για τον πρόεδρο της ΚΕΔ. Τόσο πεντακάθαρες χαρακτηρίστηκαν ουσιαστικά. Μόνο για το ακυρωθέν γκολ του Ντίαζ μίλησε, όπου και εκεί ήταν σωστή η ακύρωσή του. Αλλωστε από τον Παναιτωλικό ουδείς διαμαρτυρήθηκε.

Αν μάλιστα θέλουμε να αναφερθούμε σοβαρά στη χθεσινή παρουσία του Ζαχαριάδη, ο μόνος που δικαιούται να έχει παράπονα είναι ο Παναιτωλικός γιατί παρότι ήταν στο 1,5 μέτρο δεν καταλόγισε άμεσα την εσχάτη των ποινών στην ανατροπή του Βέργου από τον Ζίζιτς, αλλά περίμενε το VAR. Και κανονικά έπρεπε να δει κίτρινη ο στόπερ των «βυσσινί» που θα ήταν η 2η.

Αυτά για την ιστορία και αν έχουν έλλειψη γνώσεων στην ΑΕΛ γύρω από τους κανονισμούς, μπορούν να τους κατεβάσουν από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ, της UEFA  ή της FIFA.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ