Ο μήνας έχει… 7

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται αύριο Δευτέρα την ΑΕΛ στο Αγρίνιο και αυτός είναι ο 4ος αγώνας που δίνει στις 7 Δεκεμβρίου στη Super League.

Το 2014 υποδέχτηκε τον Πανιώνιο και επικράτησε με σκορ 2-1 με τα τρία γκολ να σημειώνονται στο τελευταίο 25λεπτο της αναμέτρησης (62’ Κάπελ, 78’ Μαλεζάς – 82’ Γιάννου). Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου (και νυν του Αστέρα) Παπαδόπουλος, απέκρουσε δύο πέναλτι, του Άλβες στο 77’ και του Μαρτίνες στο 87’. Πέναλτι του Μπουμάλ απέκρουσε και ο Ράφαελ του Παναιτωλικού, αλλά στη συνέχεια της φάσης σκόραρε ο Γιάννου. Ο αγώνας είχε και δύο αποβολές (στο 76’ Χατζηισαΐας, στο 81’ Μαλεζάς).

Ακριβώς ένα χρόνο μετά ο Παναιτωλικός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο. Τα γκολ σημειώθηκαν ξανά στο τελευταίο 25λεπτο. Προηγήθηκαν οι Περιστεριώτες με τον Μπρίτο στο 65’ και ισοφάρισε ο Βιγιαφάνιες τέσσερα λεπτά αργότερα. Σ’ εκείνο το ματς που επίσης έγινε ημέρα Δευτέρα, προπονητής του Ατρόμητου ήταν ο Τραϊανός Δέλλας και βοηθός διαιτητή (όπως και τώρα) ο Απτόσογλου…

Τελευταία φορά που ο Παναιτωλικός έπαιξε στις 7 Δεκεμβρίου ήταν πέρσι, που έχασε στο Αγρίνιο από τον Ολυμπιακό με 3-0. Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο α’ ημίχρονο (6’ Ποντένσε, 14’ και 45’ Ελ Αραμπί).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ