Ο Μαρτίνς τους χάλασε το αφήγημα

Αν διαβάσει κανείς τα φιλοολυμπιακά ΜΜΕ θα νομίσει ότι οι παίκτες του Παναιτωλικού πήγαν με δολοφονικές προθέσεις στο Γ. Καραϊσκάκης. Προφανώς το χτύπημα του Μουνιέ στο Σα (για το οποίο “απολογήθηκε” ο Γάλλος) είναι η εξαίρεση του κανόνα, αλλά με αφορμή αυτό γράφτηκε κάθε είδους… παραμύθι.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού διέψευσε όσους είδαν… φαντάσματα, λέγοντας ότι δεν διαπίστωσε σκληρότητα πέραν των ορίων από πλευράς Παναιτωλικού, ενώ ήταν το ίδιο απόλυτος και για τον Μουνιέ ότι δεν το έκανε επίτηδες.

Ιδού η ερώτηση που τέθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς και η απάντηση του Πορτογάλου:

Καταφέρατε και πήρατε μία νίκη δύσκολη. Θεωρείτε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ο Παναιτωλικός ήταν σκληροτράχηλος;

«Σήμερα ο Παναιτωλικός έπαιξε πολύ χαμηλή άμυνα και απαιτούσε από εμάς πολύ υπομονή. Ωστόσο ο Παναιτωλικός έπαιζε έτσι και προσπάθησε να μας βλάψει με αντεπιθέσεις. Η ομάδα μας δεν είχε τη φρεσκάδα που θα έπρεπε. Ο Καμαρά, ο Μπουχαλάκης είχαν προβλήματα, ο Καφού δεν ήταν έτοιμος. Ωστόσο καταφέραμε να παίξουμε έξυπνα και με υπομονή. Ο Ελ Αραμπί είχε προβλήματα να ανταπεξέλθει. Είχαμε πολλά προβλήματα, όμως δεν περιμέναμε τον Παναιτωλικό να παίξει τόσο κλειστά. Πρώτη φορά είδαμε αυτή την ομάδα να παίζει τόσο κλειστά και προσπάθησε να μας εμποδίσαμε αυτόν τον τρόπο, αλλά καταφέραμε και επικρατήσαμε. Όσο για τη νίκη για τη σκληρότητα νομίζω ότι ήταν μέσα στα όρια εκτός από τη φάση του Σα. Νομίζω ότι δεν το έκανε επίτηδες ο αντίπαλος. Είναι ένα σκληρό χτύπημα που είναι έλλειψη προσοχής από τον αντίπαλο και αυτές οι φάσεις πρέπει να ελέγχονται για να τιμωρηθεί ο παίκτης. Δεν πιστεύω ότι το έκανε επίτηδες, όμως ήταν σκληρός ο τρόπος που έπεσε πάνω στον παίκτη μας και θα πρέπει να είναι προσεκτικός. Επίσης ο Σα ήταν πρωταθλητής κουράγιου σήμερα. Παρόλο που είχε σοβαρό τραυματισμό δεν δέχτηκε να γίνει αλλαγή, γιατί ήξερε ότι η ομάδα είχε αρκετούς κουρασμένους παίκτες και ήξερε ότι θα χρειαζόμασταν τις τρεις αλλαγές».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ