Ο Παναιτωλικός προβάλλει τον τόπο του (vid)

Με ένα πολύ ωραίο video ο Παναιτωλικός προβάλλει το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία σε όλο τον κόσμο. Με πολλές εναέριες λήψεις εστιάζει σε σημεία της πόλης και την ευρύτερης περιοχής και καταφέρνει να αναδείξει τις ομορφιές, ακόμα και στους ντόπιους από μια άλλη οπτική απ’ ότι τα βλέπουμε στην καθημερινότητα.

Μια εξαιρετική δουλειά, που αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι ο Παναιτωλικός είναι ο καλύτερος πρεσβευτής του Αγρινίου σε όλο τον κόσμο!

Το video συνοδεύεται από το παρακάτω κείμενο:

Ο Παναιτωλικός είναι το Αγρίνιο! Το Αγρίνιο είναι ο Παναιτωλικός! Είναι η πόλη μας και η ομάδα μας, που σχεδόν ένα αιώνα έχουν κοινή πορεία.

Θέλοντας να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη της ομάδας μας που ήρθαν φέτος κοντά μας και κάθε φιλοξενούμενό μας (όπως τώρα τη Μπενφίκα), με τη βοήθεια του Ανδρέα Κουτσοθανάση, δημιουργήσαμε ένα σύντομο video, που «συστήνει» την πόλη μας, την περιοχή μας και τις ομορφιές της.

Είναι στη διάθεση όλων και πρέπει να ταξιδέψει παντού, για να γνωρίσει ο κόσμος γιατί αγαπάμε το Αγρίνιο, γιατί λατρεύουμε τον Παναιτωλικό!

https://www.youtube.com/watch?v=M-qp_Zla7Is

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ