Ο Σιδηρόπουλος στα Πηγάδια

Ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει τον πρώτο αγώνα μπαράζ Ξάνθη – Παναιτωλικός. Στις τρεις προηγούμενες φετινές παρουσίες του σε αγώνες των καναρινιών τα αποτελέσματα ήταν άσχημα. Στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-0 τον Σεπτέμβριο, στο Παναιτωλικός – Λαμία 0-0 τον Ιανουάριο και στο ματς των Play-out στο Βόλο, όπου ο Παναιτωλικός έχασε με 3-1. Τις δύο προηγούμενες σεζόν δεν είχε οριστεί σε αγώνα του Παναιτωλικού, ενώ το 2018 ήταν στο Παναιτωλικός – Πανιώνιος 1-1 και στο Παναιτωλικός – Αστέρας 0-2.

Το 2016 ήταν στο Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-3, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 2-5, ενώ τον Γενάρη εκείνης της χρονιάς καταγράφεται η τελευταία νίκη του Παναιτωλικού με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο, στο 1-0 με την Καλλονή στο Αγρίνιο.

Η τελευταία φορά που πήρε αποτέλεσμα εκτός έδρας με τον Σιδηρόπουλο, ήταν τον Νοέμβριο του 2015 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (0-0). Το μοναδικό “διπλό” ήταν καθοριστικό, τον Ιούνιο του 2013 στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Παναιτωλικός 1-2, όπου πανηγυρίστηκε η επιστροφή στη Super League.

Αγώνα των δύο ομάδων έχει διευθύνει ο Σιδηρόπουλος έναν και μοναδικό έως τώρα. Το Παναιτωλικός – Ξάνθη 1-0 τον Μάρτιο του 2014, όταν δεν δίστασε να αποβάλει τον Κάλβο μόλις στο 5ο λεπτό!

Βοηθοί του την Τετάρτη θα είναι ο Μπουξμπάουμ και ο Μεϊντανάς, με 4ο τον Γκορτσίλα και VAR τον Παπαδόπουλο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ