Ο Φερνάντεθ ξεκαθαρίζει

Ο Χεσούς Φερνάντεθ επανέρχεται με νέα ανάρτησή του στο twitter και ξεκαθαρίζει τις απόψεις που εξέφρασε και πήραν μεγάλη διάσταση τις τελευταίες ώρες. Λέει ότι καταδικάζει πάντα οποιαδήποτε μορφής βία ή διάκριση, τονίζοντας ότι έχει φίλους και συναδέλφους έγχρωμους που πάντα σέβεται. Καταλήγει δε ότι ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες στο κίνημα BlackLivewMattters.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

“Με αφορμή τη σημερινή δημοσίευση στη MARCA,η οποία μπορεί να οδηγήσει σε παρερμηνείες, θέλω να καταστήσω σαφές ότι ΠΟΤΕ δεν έχω επικρίνει ούτε επικρίνω νομικές και επιτρεπόμενες εκδηλώσεις για οποιονδήποτε λόγο και θα καταδικάζω πάντα ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τύπο βίας χωρίς διάκριση. Είχα, έχω και θα έχω φίλους και συναδέλφους έγχρωμους τους οποίους πάντα σεβόμουν και θα σέβομαι… το μόνο πράγμα που επικρίνω στο tweet μου είναι ο τρόπος και το συνηθισμένο διπλό κριτήριο με το οποίο κάποιος προσπάθησε να δαιμονοποιήσει μερικούς για την υπεράσπιση ενός πράγματος και με άλλους αντίστοιχα όχι.

Από εδώ ενθαρρύνω τους συμμετέχοντες στο κίνημα #BlackLivesMattters όχι μόνο να πολεμήσουν για τον θάνατο του G.Floyd, μα να παλέψουν για τη ζωή χιλιάδων έγχρωμων ανθρώπων που «πέφτουν» από τα χέρια αυτών των ίδιων ανθρώπων”.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ