«Πέταξε» πολλές ευκαιρίες (1-0)

Το ζητούμενο στα καλοκαιρινά φιλικά είναι η ομάδα να πάρει ρυθμό και μία ημέρα μετά από εκείνο κόντρα στον Ατρόμητο, τα «καναρίνια» υποδέχθηκαν σήμερα τον Παναιγιάλειο. Το τελικό 1-0 που κέρδισαν τα αδικεί, καθώς «έβγαλαν» φάσεις, είχαν μεταξύ άλλων δύο δοκάρια και το σκορ είναι ιδιαίτερα «φτωχό».

Ο Μάκης Χάβος παρέταξε διάταξη 4-2-3-1 με τους Τσέναμο κάτω από τα γκολπόστ, τον Μαρινάκη δεξί μπακ, τους Ενέα, Μπράβο στα στόπερ, τον Ρότσα αριστερό οπισθοφύλακα, τους Λόπες, Τσοκάνη στον άξονα, τον Ρόσα «οργανωτή», τους Γιαννιώτη, Μάζουρεκ στα άκρα και τον Σελιμανί στην κορυφή της επίθεσης. Η εμφάνιση του νεαρού Ενέα «μένει», όπως και η παρουσία του Μαρινάκη στα μπακ, ενώ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μάζουρεκ με ωραία κεφαλιά.

Το τεστ για τους «κυανοκίτρινους» σε μεγάλο βαθμό κρίνεται πετυχημένο τόσο λόγω της εικόνας τους, όσο και για την εμφάνιση των νεαρών παικτών που αγωνίστηκαν. Παρότι η αναμέτρηση διεξήχθη σε ακραίες καιρικές συνθήκες, αφού επικρατούσε πολύ ζέστη.

Η σύνθεση του Παναιτωλικού ήταν η εξής: Τσέναμο (61’ Σταματόπουλος, 75’ Κουσιάδης), Μαρινάκης, Μπράβο (46’ Μαλής), Μιχάι, Ρότσα, Τσοκάνης (46’ Βασιλούδης), Λόπες (46′ Γκασούκας), Γιαννιώτης, Ρόσα, Σελεμανί, Μάζουρεκ (46’ Βακράκος).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ