Παίζουν με την υγεία μας!

Για απόφαση – πρόκληση της Super League κάνει λόγο ο Παναιτωλικός, που στέλνει την ομάδα στο επίκεντρο της έξαρσης του covid-19 στη χώρα μας, στην περιοχή της Ξάνθης που μετράει καθημερινά δεκάδες κρούσματα, ακόμα και νεκρούς!

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν από τη διοργανώτρια, ο αγώνας θα γίνει κανονικά την Κυριακή. Παρότι στην περιοχή καταγράφονται καθημερινά θάνατοι και λήφθηκαν μέτρα σαν κι αυτά που εφαρμόστηκαν στο πρώτο κύμα της πανδημίας, με απόλυτη καραντίνα στον Εχίνο, όπως τονίζει το thrakisports.gr.

Χθες ανακοινώθηκαν 55 κρούσματα σε όλη τη χώρα εκ των οποίων τα 49 στη Θράκη!!! Αριθμός που θυμίζει την εποχή του γενικού ¨”Λοκ-ντάουν” που έκλεισε όλους τους Έλληνες στα σπίτια τους.

Στον Παναιτωλικό είναι εξοργισμένοι επειδή το προηγούμενο διάστημα η Super League ανέβαλε τον αγώνα Ξάνθη – Ατρόμητος και καθυστερούσε τον ορισμό του σε νέα ημερομηνία, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να το κάνει για λόγους υγείας. Και τώρα που το πρόβλημα κορυφώθηκε για τη Λίγκα δεν υπάρχουν λόγοι υγείας και ο αγώνας πρέπει να γίνει κανονικά την Κυριακή. “Παίζουν με την υγεία μας” λένε χαρακτηριστικά και για “πρόκληση της κοινής λογικής” που δεν θα την αφήσουν έτσι.

Οι κυανοκτίρινοι ζήτησαν και περιμένουν την έγγραφη απόφαση της Super League και την αλληλογραφία που είχε με τον ΕΟΔΥ για να καταλήξει σ’ αυτή. Τονίζουν ότι θα κάνουν κάθε απαραίτητη κίνηση για να προασπίσουν την υγεία και την ασφάλεια των μελών της ομάδας, θέτοντας τους αξιωματούχους της Λίγκας προ των ευθυνών τους.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ