Παίρνει έμπειρο αμυντικό

Στην επίθεση πολλά θα κριθούν από τις ανανεώσεις συμβολαίων που έληξαν. Ντάουντα, Ρόσα, Μουνιέ, θα αποφασίσουν το επόμενο διάστημα αν θα μείνουν στο Αγρίνιο αποδεχόμενοι τις προτάσεις που τους έκανε ο Παναιτωλικός ή θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Τα “ναι” και τα “όχι” θα καθορίσουν τις μεταγραφικές κινήσεις, αφού είναι δεδομένη η παρουσία των Αριγίμπι – Ντουάρτε (έχουν συμβόλαιο), αλλά και η προσθήκη του ποιοτικού Μεντόσα.

Στην άμυνα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Η ομάδα έχει δικά της παιδιά που έδειξαν στα δύσκολα ότι μπορούν να ανταποκριθούν. Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, αρκούν για να υπάρχει ένα δυνατό κέντρο άμυνας την επόμενη σεζόν και τα επόμενα χρόνια.

Παρόλα αυτά είναι βέβαιο πως θα αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε αναζήτηση έμπειρου στόπερ με προσωπικότητα και μάλιστα υπάρχουν 3-4 περιπτώσεις που εξετάζονται ήδη. Οι περισσότεροι απ’ την Ελληνική αγορά.

Μια τέτοια μεταγραφή έχει τρεις στόχους. Πρώτον, να προσθέσει εμπειρία και σιγουριά στην αμυντική γραμμή. Δεύτερον, να βοηθήσει την εξέλιξη των νεαρών που ήδη υπάρχουν εκεί. Τρίτον, να απελευθερωθεί ο Λιάβας -που έκανε καταπληκτική χρονιά φέτος- και να αγωνιστεί πιο μπροστά, καθώς εκτιμάται ότι με τα προσόντα που διαθέτει, ως “εξάρι” ή και “οχτάρι” μπορεί να μεγαλουργήσει.

Με μια τέτοια προσθήκη, πάμε για αμιγώς Ελληνική αμυντική γραμμή, αφού στα άκρα της ο Παναιτωλικός έχει τον Τζανακάκη δεξιά και στο φινάλε “κέρδισε” τον Παρρά στα αριστερά.

Κι απ’ ότι λένε στον Παναιτωλικό, πολύ σύντομα θα καταλήξουν στο πρόσωπο και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ