Παναιτωλικός: Ο Ατρόμητος επιβεβαιώνει την αστοχία του Κλάτενμπεργκ!

Ο Παναιτωλικός δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του Ατρόμητου ο οποίος νωρίτερα τον κατηγόρησε ότι δυναμιτίζει το κλίμα του αγώνα. Θυμίζει στην ΠΑΕ του Περιστερίου ότι η άρση εμπιστοσύνης στον Ευαγγέλου έγινε πριν 40 μέρες και η επιλογή του αρχιδιαιτητή είναι εκείνη που δημιούργησε το… μπάχαλο. Θυμίζει επίσης για τη φιλοξενία του Παναιτωλικού ουδείς δικαιούται να πει το παραμικρό. Ακόμα και σε αγώνες που κρίνονταν η κατηγορία:

Σχετικά με την τοποθέτηση της ΠΑΕ Ατρόμητος σε προηγούμενη σημερινή ανακοίνωσή μας, και χωρίς την παραμικρή διάθεση αντιπαράθεσης, θέλουμε να κάνουμε κάποιες επισημάνσεις.

Πρώτη και σημαντικότερη είναι η αναφορά σε ανησυχίες για «πυροδότηση του κλίματος», επειδή έχει να κάνει με αρχές και αξίες που παραμένουν αδιαπραγμάτευτες για τον Παναιτωλικό. Οι μεταξύ των ομάδων μας αναμετρήσεις συμπληρώνουν δεκαετία, οπότε τα δείγματα είναι επαρκή για το επίπεδο της προσφερόμενης φιλοξενίας στον Ατρόμητο και σε κάθε ομάδα που έρχεται στο Αγρίνιο. Και στον τομέα αυτό δεν κάναμε την παραμικρή έκπτωση, ακόμα και αν η βαθμολογική σημασία ήταν μεγαλύτερη από εκείνη της αυριανής αναμέτρησης. Όπως στην τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων μας στο Αγρίνιο στα περσινά Play-out, όταν η νίκη του Ατρόμητου με 3-1 μείωσε στο ελάχιστο τις πιθανότητες παραμονής της ομάδας μας και η αποστολή του είχε ξανά την καλύτερη φιλοξενία και αντιμετώπιση. Όπως πάντα. Όπως θα έχει και τώρα. Όπως -οφείλουμε να τονίσουμε ότι- έχει και η αποστολή του Παναιτωλικού στο Περιστέρι.

Η δεύτερη επισήμανση έχει να κάνει με την ημέρα που δημοσιοποιήσαμε την άρση της εμπιστοσύνης μας στον Ευαγγέλου. Ήταν στις 6/11/2021, μετά από δεκάδες διαιτησίες απ’ τις οποίες έχει σοβαρά και στοιχειοθετημένα παράπονα ο Παναιτωλικός. ‘Όχι σήμερα, όπως αναφέρει ο Ατρόμητος, οπότε αποκλείεται να μεθοδεύτηκε από τότε για «να ασκήσει πίεση και να ναρκοθετήσει» τον μεταξύ μας αγώνα.

Ο Παναιτωλικός, για να μην ασκηθεί καμία πίεση στον Ευαγγέλου, έχει ζητήσει πριν σαράντα μέρες την εξαίρεσή του. Η ακατανόητη απόφαση του Κλάτενμπεργκ να τον ορίσει ξανά, είναι αυτή που μας εξοργίζει. Και η ανακοίνωση του Ατρόμητου αποτελεί ουσιαστικά μια ακόμα επιβεβαίωση για την άστοχη επιλογή του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ