Παναιτωλικός vs ΑΕΛ (της σημερινής διοίκησης): Όπως λέμε η μέρα και η νύχτα…

«Μετά την υποβολή του Ντοντό σε μαγνητική τομογραφία, από τον γιατρό της ομάδας μας κ.Γιώργο Μπασδέκη, διαπιστώθηκε ότι ο ποιοτικός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μας υπέστη διάλυση του έσω πλαγίου συνδέσμου, καθώς και μέρους του χόνδρου στο αριστερό του γόνατο, με συνέπεια ο συντομότερος χρόνος αποθεραπείας να εκτιμάται στις 14 εβδομάδες! Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του απάνθρωπου και βρώμικου χτυπήματος του “χασάπη” Καλί, τον οποίο ο Σιδηρόπουλος άφησε ατιμώρητο»…

Οι παραπάνω γραμμές είναι η αρχή της ανακοίνωση της ΑΕΛ για τον σοβαρό τραυματισμό του Ντοντό, ο οποιος δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του χάνει όλη την σεζόν. Η εκπληκτική ανακοίνωση, που όλοι εύκολα καταλαβαίνουν τον… συγγραφέα της καταλήγει ως εξής: «Εκτός της καταγγελίας, η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Ντοντό, θα υποβάλουν κατά του Καλί μήνυση για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αλλά και αγωγή, με την οποία θα διεκδικούν ανάλογη αποζημίωση».
Πως τα φέρνει όμως η ζωή και η μπάλα ε; Διαβάστε και τα παρακάτω. Είναι δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportfm.gr μετά το φιλικό του περασμένου Σεπτέμβρη στο Αγρίνιο μεταξύ του Παναιτωλικού και της ΑΕΛ:

«Χειρότερα δεν γίνεται! Πολύ ξινή βγήκε στον Τάσο Παπάζογλου η συμμετοχή του στο φιλικό του Παναιτωλικού με την ΑΕΛ (0-0), καθώς, τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιβεβαίωσαν ότι ο τραυματισμός που υπέστη στο εν λόγω ματς είναι: ρήξη μηνίσκου, ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και ρήξη πρόσθιου χιαστού. Προκλήθηκε από μαρκάρισμα του Βαρέλα της Λάρισας που του διέλυσε το γόνατο και προσεχώς θα υποβληθεί σε επέμβαση και είναι αυτονόητο ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν».

Όσο κι αν ψάξαμε τόσο τις επίσημες θέσεις της ΠΑΕ Παναιτωλικός, αλλά και το… αστυνομικό δελτίο δεν βρήκαμε ούτε μειωτικούς χαρακτηρισμούς, ούτε πολύ περισσότερο μηνύσεις!!!

Ο σοβαρός τραυματισμός του καλύτερου παίκτη του περσινού Παναιτωλικού (ακόμη δεν έχει γυρίσει στην δράση) άλλαξε εν πολλοίς και το πλάνο αφού έγινε με την ολοκλήρωση της κανονικής μετταγραφικής περιόδου.

Σαφώς στον Τίτορμο τα έβαλαν με την τύχη τους, σαφώς εκνευρίστηκαν με ένα παίκτη (Βαρέλα) που δεν έπαιζε και τόσο σε κλίμα φιλικού αλλά ως εκεί!

Αλλά είπαμε ο Παναιτωλικός πρεσβεύει άλλα πράγματα…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ