Ποιοι μένουν – ποιοι φεύγουν

Ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν άρχισε στον Παναιτωλικό και το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει σε ποια πρόσωπα θα στηριχτεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα. Και ένα σκέλος του προγραμματισμού αφορά τα συμβόλαια που λήγουν. Απ’ τα οποία κάποια θα ανανεωθούν και άλλα όχι.

Μέχρι τώρα έχουμε δεδομένο ότι αποχωρούν ο Μουνιός και ο Μάκος, ενώ υπέγραψαν νέα συμβόλαια ο Κυριακίδης και ο Πάουλο. Οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν ότι για τους υπόλοιπους όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Απ’ ότι φαίνεται είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις με τον Παπάζογλου, αφού επιθυμία των δύο πλευρών είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Αντίθετα απίθανη φαντάζει η παραμονή του Παπαδόπουλου, που ήρθε τον Γενάρη στην ομάδα, αλλά ο Παναιτωλικός λογικά θέλει κάτι πολύ καλύτερο στο νέο πρωτάθλημα για την κορυφή της επίθεσης. Η ηλικία του αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, παρότι στο διάστημα που βρέθηκε στην ομάδα εκτιμήθηκε η προσπάθεια και η προσφορά του.

Λήγουν επίσης τα συμβόλαια των δύο τερματοφυλάκων. Η τύχη του Καβουσάκη και του Κολοβούρη (δεν έχουν παίξει ούτε λεπτό σε επίσημο αγώνα) θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους. Αν, δηλαδή αποκτηθεί ένας πολύ καλύτερος για back up του Κυριακίδη και ο τρίτος θα «ανέβει» από την Κ20. Ή αποφασιστεί να γίνει μία αλλαγή (οπότε θα ψάξει τερματοφύλακα) ή και καμία.

Υπάρχουν και δύο παίκτες που ασφαλώς οι συζητήσεις και οι αποφάσεις που θα ληφθούν, ξεφεύγουν από τα εντελώς τυπικά επαγγελματικά πλαίσια. Οι πιο παλιοί της ομάδας, ο Κούσας και ο Κουτρομάνος, που αποτελούν «σημαίες» του Παναιτωλικού.

Όπως τονίζεται από τη διοίκηση, δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση ακόμα, παρότι υπάρχουν δημοσιεύματα για αποχώρηση του Κούσα. Το τι θα γίνει θα αποφασιστεί μετά από συζήτηση μαζί τους, με σεβασμό στα όσα έχουν προσφέρει στην ομάδα. Αλλά ακόμα δεν έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για κάτι τέτοιο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ