Ποιος θα είναι ο πρώτος;

Δύσκολο να απαντηθεί το ερώτημα. Προφανώς οι ανάγκες έχουν ιεραρχηθεί, αλλά στις μεταγραφές δεν μπορεί να είναι σίγουρος πότε φτάνει η στιγμή της υπογραφής. Ο Παναιτωλικός θέλει ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, στη θέση του φορ και στα άκρα της επίθεσης. Αν κρίνουμε από τα έντομα αμυντικά προβλήματα που παρουσίασε (και) φέτος, η ανάγκη προσθήκης ενός πολύ καλού κεντρικού αμυντικού είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Η αναζήτηση ενός ηγέτη για τα μετόπισθεν είναι δεδομένη. Με τους νεαρούς Ροντρίγκες – Χαντάκια και ίσως τον γερόλυκο Κούσα (αν παραμείνει στην ομάδα), να δημιουργηθεί μια τετράδα που θα λύσει τα αμυντικά προβλήματα του Παναιτωλικού.

Με δεδομένη την αποχώρηση Παπαδόπουλου, υπάρχει ανάγκη για έναν φορ, ο οποίος θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μαρκόβσκι, ο οποίος τα δύο χρόνια που βρίσκεται στο Αγρίνιο είναι ο πρώτος σκόρερ. Η τρίτη ανάγκη αφορά έναν πολύ καλό ακραίο. Ιδανική περίπτωση θα ήταν κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει και στον άξονα.

Από κει και πέρα οι όποιες προσθήκες γίνουν θα είναι συμπληρωματικές. Π.χ. ένας ακόμα τερματοφύλακας στο πλάι του Κυριακίδη. Ή μπακ αν παραχωρηθεί ο Μύγας. Κατά τα άλλα ο κορμός είναι δεδομένος. Πέραν τον προαναφερόμενων, με Ρότσα – Τσοκάνη στα αριστερά, Μπράβο, Πάουλο, (πιθανότατα) Παπάζογλου, Λόπες, Ρόσα στο κέντρο και Κλέσιο – Ρέι στα άκρα. Συν τους “μικρούς” που πήραν φέτος χρόνο συμμετοχής και περιμένουν να τον αυξήσουν.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ