Πρέπει ν’ αλλάξει πολλά

Όσο πλησιάζει ο πρώτος επίσημος αγώνας θέλαμε (και έπρεπε) ο Παναιτωλικός να εμφανίζεται στα φιλικά πιο βελτιωμένος. Το χθεσινό με τον ΠΑΣ είναι απόδειξη ότι δεν το κάνει. Λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, στην αρχή ενός εξαιρετικά δύσκολου αγωνιστικού προγράμματος, αντί να δώσει ελπίδες, προβλημάτισε έντονα με την εμφάνισή του.

Σε κανένα τομέα δεν ξεπέρασε τη μετριότητα και σε κάποιους έπιασε πάτο. Όπως στη δημιουργία, που είναι ίσως η σημαντικότερη αδυναμία που παρουσίασε χθες, όπως και σε όλα τα προηγούμενα ματς. Μηδέν γκολ αλλά και ελάχιστες προϋποθέσεις για γκολ.

Έχοντας παίξει έως τώρα τρία φιλικά με ομάδες της κατηγορίας του, σκόραρε μια φορά. Στο πρώτο που έδωσε στο Καρπενήσι με τη Λαμία, με μακρινό σουτ του Ντάλσιο. Στο Αγρίνιο, ούτε με τον Αστέρα (0-2), ούτε με τον ΠΑΣ (0-1) βρήκε δίχτυα. Οι δε ευκαιρίες του ήταν μετρημένες στα δάχτυλα.

Δεν είναι ώρα για δικαιολογίες, ότι έλλειπαν ο δημιουργικός Μάζουρεκ ή ο (κατά τα φαινόμενα) βασικός φορ Ματσόλα. Είναι ώρα (ή καλύτερα εβδομάδα) που πρέπει να δουλέψει πολύ σ’ αυτόν τον τομέα και κυρίως να αλλάξει προς το καλύτερο τις επιδόσεις του.

Φυσικά δεν παραβλέπουμε και τις αδυναμίες που υπάρχουν σε άλλους τομείς, που επίσης απαιτούν σημαντική βελτίωση ενόψει πρεμιέρας. Άλλωστε τα φιλικά γι’ αυτό το λόγο γίνονται.

Και όπως έχουμε τονίσει και μετά το φιλικό με τον Αστέρα, μακάρι ότι αρνητικό υπάρχει στην ομάδα να εμφανιστεί τώρα. Και όχι όταν δεν υπάρχουν περιθώρια για ουσιαστικές παρεμβάσεις – διορθώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ