Πρώτος με διαφορά στις πάσες

Οι αριθμοί είναι συγκεκριμένοι: Δύο αγώνες, μηδέν βαθμοί. Σαφώς ο Παναιτωλικός σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητά του είναι στον πάτο, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με την Ξάνθη, έδειξε ότι δεν είναι για τόσο χαμηλά. Η αγωνιστική του εικόνα δημιουργεί αισιοδοξία αλλά μένει να «ρεγουλάρει» το παιχνίδι του για να συνεχίζει να αποδίδει σωστό ποδόσφαιρο παίρνοντας ταυτόχρονα και βαθμούς.

Κοιτάζοντας τα στατιστικά των δύο πρώτων αγωνιστικών της Super League, αυτό που είδαν οι φίλοι του αποτυπώνεται και σε αριθμούς. Ο Παναιτωλικός παίζει παιχνίδι κατοχής με πλάνο και οργάνωση, ξεπερνώντας στο passing game κάθε άλλη ελληνική ομάδα!

Στους δύο αγώνες του έχει 128 πάσες! Η δεύτερη στον σχετικό πίνακα ΑΕΚ έχει 120 και ακολουθεί ο Ατρόμητος με 100. Όλες οι υπόλοιπες έχουν διψήφιο αριθμό. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός από 93, ενώ ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ (με δύο αγώνες στην έδρα του) μόλις 48! Ουραγός ο Άρης με 23.

Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης ο περσινός μέσος όρος του Παναιτωλικού ήταν 37 πάσες ανά αγώνα. Σχεδόν οι μισές απ’ ότι φέτος…

Εντυπωσιακά είναι τα νούμερα και σε ατομικό επίπεδο. Στους παίκτες με τις περισσότερες πάσες στο πρωτάθλημα προηγούνται τρεις του Παναιτωλικού! Ο Λουσέρο με 21, ο Ντάλσιο με 21, ο Ντίας με 19. Ο επόμενος είναι ο Γκιγέρμε του Ολυμπιακού με 17.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ