Πρώτο του Ταχάρ

Ο Αϊμέν Ταχάρ σκόραρε. Ήταν το πρώτο του γκολ στη Super League από το καλοκαίρι του 2019 που παίζει στην Ελλάδα. Στις 4 φετινές τελικές του προσπάθειες πέτυχε γκολ! Βρήκε δίχτυα στο 48’ του αγώνα με τον Ολυμπιακό ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.

Παίζοντας ως αμυντικός μέσος έχει λίγες τελικές προσπάθειες. Σχεδόν όλες φέτος (3 στις 4) στους αγώνες με Ολυμπιακό. Η άλλη ήταν στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Πέρσι είχε 11 συνολικά.

Ο Αλγερινός που μεγάλωσε στην Αγγλία έφτασε τις 35 παρουσίες σε αγώνες πρωταθλήματος και στα 31 χρόνια του αποτελεί μια σημαντική μονάδα, που κυρίως κάνει αθόρυβη δουλειά. Χθες ανάγκασε τους ποδοσφαιρόφιλους να ασχοληθούν μαζί του.

Έγινε ο πρώτος παίκτης του Παναιτωλικού που παραβιάζει την εστία των πρωταθλητών μετά από εκείνο το γκολ του Κρέσπο Καμαρά στο 2-1 του Γ. Καραϊσκάκης τον Δεκέμβριο του 2018. Και πρέπει να πάμε πολύ πιο πίσω να βρούμε τον προηγούμενο παίκτη του Παναιτωλικού που σκόραρε στο Αγρίνιο σε βάρος του Ολυμπιακού.

Ήταν στις 10 Απριλίου 2016 όταν Ουάρντα (88’) και Κάπελ (90’) μείωσαν στο τελικό 2-5. Είχε μεσολαβήσει το 1-4 τον Δεκέμβριο του 2017, στο οποίο δεν σκόραρε παίκτης του Παναιτωλικού, αλλά ο Ένγκελς (αυτογκόλ).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ