Σαν σήμερα: Το 1-2 στην Τούμπα!

Το “Σαν Σήμερα” που παρουσιάζει καθημερινά στην ιστοσελίδα της η Λίγκα, μας θυμίζει ότι πριν 5 χρόνια ο Παναιτωλικός πέτυχε την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας του:

1971
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προβληματίζει, παρά το σπουδαίο έμψυχο δυναμικό του.

Είναι πολύ πίσω, αλλά δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει με το ισχυρό Αιγάλεω, όταν προηγείται με 2-0.

Ωστόσο η αθηναϊκή ομάδα αντιδρά και καταφέρνει να ισοφαρίσει σε 2-2 (13’ φάουλ Γκαϊτατζής, 50’ σουτ Γιούτσος – 61’ κεφαλιά Λάρδας, 69’ κεφαλιά Σταυρόπουλος).

1999
Βέροια και Εθνικός είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το μεταξύ τους παιχνίδι είναι χορταστικό σε θέαμα και μένει στην ιστορία, γιατί ο Ντομινίκ Φόλεϊ του Εθνικού πετυχαίνει στο ντεμπούτο του χατ τρικ, γκολ που είναι πρώτα και τελευταία του γκολ στην Ελλάδα!

Ωστόσο η Βέροια επικρατεί με 4-3 (7’ πέναλτι Στόικα, 25’ κεφαλιά Προβίδας, 47’ σουτ Σιιδηρόπουλος, 90’ πέναλτι Χαντζίδης – 32’ σουτ, 38’ σουτ, 83’ σουτ Φόλεϊ).

2009
O Άρης δεν έχει πετύχει γκολ σε πέντε παιχνίδια και αντιμετωπίζει στο Καυτανζόγλειο τον Ηρακλή.

Η αδυναμία να σκοράρει είναι και πάλι πρόβλημα της ομάδας του Μαζίνιο, μέχρι να δώσει τη λύση ένας Αργεντίνος, που πετυχαίνει το μοναδικό του γκολ με την ομάδα (1-0, 78’ κεφαλιά Μπατιόν).

2015
Ο ΠΑΟΚ είναι δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και υποδέχεται τον πολύ καλό Παναιτωλικό, που είναι πέμπτος και καλοβλέπει τα πλέι οφ.

Η ομάδα του Αγρινίου κάνει την έκπληξη και κερδίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Τούμπα, με 2-1 (73’ σουτ Μακ – 7’ πέναλτι, 90’ σουτ Αντρέ Άλβες).

Ο ΠΑΟΚ τερματίζει τρίτος, αφού δεν χάνει άλλο ματς εντός, ενώ ο Παναιτωλικός έβδομος.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ