Σε μυστικές αποστολές!

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν το πρώτο που καλούνταν να δώσει ο Παναιτωλικός μετά την έλευση του 2022. Στις 3 Γενάρη. Η αναμέτρηση καθυστέρησε λόγω covid κατά μία εβδομάδα, αλλά θα είναι και πάλι το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους. Και για τον Παναιτωλικό και για τον ΠΑΟΚ.

Εκτός από τη μεταξύ τους αναμέτρηση αναβλήθηκε στο μεσοδιάστημα ο αγώνας του Παναιτωλικού με τη Λαμία στο Αγρίνιο και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Μόνο οι ίδιες οι ομάδες γνωρίζουν πόσο «λαβωμένες» είναι από τον κορωνοϊό, αφού κράτησαν… “μυστικές” τις αποστολές τους, ενώ δεν έχουν διαρρεύσει οι απουσίες τους. Σίγουρα έχουν, μιας και έως τις τελευταίες μέρες ανακοίνωναν νέα κρούσματα, οπότε δεν πέρασε το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα για την επιστροφή τους.

Το κύριο ζητούμενο πάντως είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Η επίπτωση από τη διακοπή των προπονήσεων και η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.

Οι… αποκαλύψεις θα γίνουν το απόγευμα. Πρώτα με την ανακοίνωση της ενδεκάδας με την οποία θα αγωνιστούν. Μετά με την εικόνα που θα παρουσιάσουν στο χορτάρι της Τούμπας.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ