Σούπερ Μεντόσα, άρεσαν οι «μικροί» (3-1)

Με κορυφαίο τον Μεντόσα ο Παναιτωλικός επικράτησε σήμερα της ΑΕ Καραϊσκάκη με 3-1, σε ένα ματς όπου ο Μάκης Χάβος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες του που δεν είχαν παίξει πολύ μέχρι στιγμής.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πέτυχε δύο όμορφα γκολ (6′, 52′), πήρε πολλές πρωτοβουλίες και με περίτεχνες ενέργειες έδειξε πως ξέρει «πολύ» μπάλα. Αρκετά καλές εντυπώσεις άφησε και ο μπακ Μεντίνα, ενώ στις «αποκαλύψεις » του αγώνα ήταν ο Μπελεβώνης, ο οποίος σκόραρε στο 19′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ όταν κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, ενώ έδωσε και την ασίστ για το τρίτο «κυανοκίτρινο» γκολ.


Σε γενικές γραμμές οι πιτσιρικάδες που έπαιξαν έδειξαν ορεξάτοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 87′ και διαμόρφωσαν το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τον Μελίσσα κάτω από τα γκολπόστ, τους Μεντίνα, Μαλή, Κωνσταντόπουλο, Σκόνδρα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Τσιγγάρα, Ταχάρ στον άξονα, τους Ντουάρτε, Μεντόσα στα άκρα και τον Μπελεβώνη σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ Καββαδία.

Αγωνίστηκαν και οι Βασίλας, Καλαντζής, Αναστασόπουλος, Σόροβος, Σαλπιγγίδης, Σκιαδάς, Λαμπρίδης, Ντα Σίλβα και Λαζαρίδης.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ