Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Καμαρά

Από τα πλέον αγαπημένα παιδιά που έχουν φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού είναι ο Ελχασάν Καμαρά, που τραυματίστηκε σοβαρά τον Δεκέμβριο του 2018 σε έναν αγώνα με τον Αρη. Εκτοτε ο φορ από τη Σιέρα Λεόνε προσπάθησε να παίξει ξανά μπάλα, όμως δεν τα κατάφερε και μέσω των social media έκανε γνωστό πως σε ηλικία μόλις 28 ετών θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ

Πριν από μερικές εβδομάδες, πήρα μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της ζωής μου. Αποφάσισα να τελειώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Όταν τραυματίστηκα στο γόνατό μου στην Ελλάδα το 2018, όλοι οι γιατροί είπαν ότι δεν θα μπορούσα να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Αρνήθηκα να ακούσω και προσπάθησα να επιστρέψω ούτως ή άλλως. Τώρα όμως δεν είναι πλέον δυνατό.


Θα παραμείνω στον κόσμο του ποδοσφαίρου αλλά με διαφορετικό τρόπο. Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησα σε νέα θέση στην IFK Värnamo όπου θα συνεργαστώ για την ανάπτυξη νέων ταλέντων και για σκάουτινγκ.
Ήταν δύσκολο να αποδεχτώ ότι η ποδοσφαιρική μου καριέρα έχει ήδη τελειώσει, αλλά ταυτόχρονα ανυπομονώ για τις νέες προκλήσεις που περιμένουν».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ