Στα πέντε πέναλτι δόθηκε ένα!

Κάθε χρονιά ο Παναιτωλικός ήταν απ’ τις πιο αδικημένες ομάδες αλλά φέτος οι διαιτητές το παράκαναν. Δεν έδιναν ούτε τον πυρετό τους! Ακόμα και σε φάσεις που είτε με γυμνό μάτι, είτε με το VAR που μπήκε στη ζωή μας, οι παραβάσεις ήταν τόσο ξεκάθαρες. Τι να πρωτοθυμηθούμε…

Ειδικά στους αγώνες με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη έγιναν “σημεία και τέρατα”. Τρία γκολ που προήλθαν από εμφανή επιθετικά φάουλ κατακυρώθηκαν υπέρ του Πανιώνιου στον αγώνα του α’ γύρου. Τρία πέναλτι καραμπινάτα υπέρ του Παναιτωλικού που δεν είδαν ούτε ο Σκουλάς, ούτε ο (VARιστας τότε) Τζήλος.

Η συνέχεια δόθηκε το Σάββατο. Σε ένα αγώνα που καθόριζε την τύχη των δύο ομάδων και σύμφωνα με την αντίδραση του ΠαναιτωλικούΌλη τη χρονιά είδαμε απίθανες διαιτησίες. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι περιμέναμε όποιος διαιτητής επιλέγονταν να σεβαστεί την ίδια τη διαιτησία απονέμοντας δικαιοσύνη και όχι να δημιουργεί έντονες αμφιβολίες για τις προθέσεις του να επηρεάσει το αποτέλεσμα και τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν”.

Κι όμως ο Ευαγγέλου δεν είδε πέναλτι στο 22′, όταν μετά από κόρνερ του Ντάλσιο, ο Ντίας προσπάθησε να πιάσει κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Ρέντζας τον αγκάλιασε και τον έριξε κάτω για να μην έρθει σε επαφή με τη μπάλα. Πέναλτι που θα έδινε και ο… Ζαμάνης αν είχε σφυρίχτρα. Αλλά ο Ευαγγέλου “δεν είδε, δεν άκουσε”. Το ίδιο και ο Σιδηρόπουλος στο VAR.

Στο 36′ στην κεφαλιά του Ντίας ο αμυντικός Ευαγγέλου με τεντωμένο χέρι σταμάτησε τη μπάλα. “Παίζεται” διέταξε ο διαιτητής Ευαγγέλου. Ευτυχώς ο Σιδηρόπουλος είδε! Και μετά από πέντε πέναλτι που έγιναν υπέρ του Παναιτωλικού στη Ν. Σμύρνη, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δόθηκε ένα!!!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ