Στον «αέρα» τα μπαράζ

Υπό κανονικές συνθήκες οι αγώνες μπαράζ για μια θέση στη Super League προορίζονταν για την Τετάρτη 26 και την Κυριακή 30 Μαΐου. Ώσπου ο Κούγιας κατήγγειλε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τον ΠΑΣ Γιάννινα, για μεταβίβαση μετοχών που έγινε το 2015 στα κρυφά.

Με την υπόθεση αυτή ανοικτή (ανεξάρτητα αν αποδειχτεί βάσιμη ή όχι η καταγγελία) η Λίγκα δύσκολα μπορεί να βρει νομικά μονοπάτια για να επικυρώσει τον βαθμολογικό πίνακα. Κι αυτή είναι η πρώτη προϋπόθεση να οριστούν οι αγώνες και να γίνει η κλήρωση για τις έδρες.

Από χθες μπαίνει και νέο ζήτημα. Ο ΠΑΣ ανακοίνωσε δύο νέα κρούσματα και αν αυτά αυξηθούν στο επόμενο τεστ σε πέντε, θα αναβληθεί και δεύτερος αγώνας του. Εκείνος που πρέπει να δώσει στο Αλκαζάρ με την ΑΕΛ το Σάββατο. Με δεδομένο ότι έχει αναβληθεί ήδη (για τον ίδιο λόγο) ο αγώνας με τον Απόλλωνα και ορίστηκε για την Τετάρτη 19 Μαΐου, μια ενδεχόμενη δεύτερη αναβολή θα πάει ακόμα πιο πίσω το φινάλε των αγώνων, άρα και την επικύρωση της βαθμολογίας.

Με τον Παναιτωλικό να ολοκληρώνει το Σάββατο τις υποχρεώσεις του στα Play-out, η όποια καθυστέρηση στην ημερομηνία διεξαγωγής των μπαράζ θα είναι επιζήμια. Και αναμένει με αγωνία πως θα εξελιχθούν τα πράγματα τις επόμενες μέρες, ελπίζοντας ότι τα εμπόδια θα ξεπεραστούν χωρίς να αναγκαστεί να περιμένει εβδομάδες.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ